Haberler

Sinem Umaş'tan Gizem Karaca'ya: Büyük Ah Etmiştim!

Güncelleme:

'Gelinim Olur musun?' yarışması ile adını duyuran Sinem Umaş, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Gizem Karaca'ya sert sözlerle yüklendi.

'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Gizem Karaca'ya bir tepki de 'Gelinim Olur musun?' yarışması ile tanınan Sinem Umaş'tan geldi.

DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Instagram'da bir magazin sayfasında, Gizem Karaca ve Kaan Yıldırım'ın başrolünü paylaştığı 'İnsanlık Suçu' dizisinin cumartesi günü final yapacağı haberi paylaşıldı. Sinem Umaş, söz konusu paylaşıma dikkat çeken bir yorum yazdı.

Sinem Umaş'tan Gizem Karaca'ya: Büyük Ah Etmiştim!Sinem Umaş, Semra kaynana ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelmişti

"KERİMCAN'LA TATİL YAPAMADIM, BÜYÜK AH ETTİM"

Sinem Umaş, Gizem Karaca ile arasında geçen olayı şu sözlerle anlattı: "Gizem'in kocası iki sene önce işlettikleri kulüpte hiç suçum yokken bana 'gelmesin' diye haber göndermişti. O sene bütün yaz Kerimcan'larla beraber tatil yapamamıştım. Büyük ah etmiştim, herkes dönüp bir kendine bakmalı. İşte Allah'ın adaleti şaşmıyor."

İşte o paylaşım ve yapılan yorum;

Sinem Umaş'tan Gizem Karaca'ya: Büyük Ah Etmiştim!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gizem Karaca Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Berrak:

sinemde sacmalamis. Beddua Döner dolasir sahibini bulur. Ne oldum deme ne olacagim de tombis sinem.

42
4
yanıtYanıtla
adam:

ah ettiği olaya bakarmısınız, kerimcanlarla o yaz tatil yapamamış, başkasına kapaklansaydın sende meşrebin kurtarıyor baksana. , ama bu tiple çoook yalnız tatil yaparsın bari huyun güzel olsaydı.

41
3
yanıtYanıtla
ASLI:

ALKOL SERBEST SİGARA SERBEST PEKİ O ZAMAN NİYE UYUŞTURUCU YASAK????? İSTEYEN ÖZGÜRCE DİNİ YAŞASIN AMA BIRAKIN İSTEYENDE ÖZGÜRCE HAYATDAN ZEVK AŞARAK YAŞASIN. DEVLETDE VERGİSİNİ TOPLASIN.

2
25
yanıtYanıtla
MERT:

Alayını nekadar ünlü varsa toplayın atın içeri vatana milete ülkeye tek hayrı olan yok hepsi fuzuli ülke gram bişey kaybetmez tam tersi kazanır

26
0
yanıtYanıtla
Ayşe:

Ay ne büyük kayıp çok mühim insanlar tabi tatil yapamamış onlarla.allahı karıştırmayın pis işlerinize.o adalet bigün gelecek hepiniz ne olduğunuzu anlayamıcaksınız

26
0
yanıtYanıtla
vah vah:

Bu Sinem Umaş dene tombik kimya tanıyamadım.

22
1
yanıtYanıtla
ömer:

Kerimcan diyorsun bar diyorsun ALLAH adaleti diyorsun. Nasıl bir ülkeyiz biz gerçekten mantıksız bilgisiz açıklamalrın dibiyiz

22
0
yanıtYanıtla
Arabeskci:

Mahalle yanarken saç Tarayanlarda bunlar Kerimcan dediğiniz kız aylık 1 trilyondan fazla para alıyor

9
8
yanıtYanıtla
PK:

Kerimcanlarla tatil yapamamış :) Allah ım ne büyük dert. Seninde ne mal olduğunu adam görmüş demekki ortamına almamış. Birde utanmadan yazmış gerizekalı :)

16
0
yanıtYanıtla
elis:

ya sinoo bi yürü git allasen. . he canım he sen dua ettinde böyle oldu

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title