Kdz. Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu satıcılarına yaptığı operasyonlar kesintisiz devam ederken bu kez de iki satıcı suçüstü yakalandı. Son 1 yılda 33 kişi uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 



İlçede MOBESE sisteminin de kurulması ile suç ve suçlu ile mücadelede önemli başarılar elde eden Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler son dönemde uyuşturucuya yönelik de önemli başarılara imza attı.

Bundan 1 yıl öncesine kadar ilçedeki herkesin dert yandığı, "uyuşturucu" belasından büyük oranda temizlenen Kdz. Ereğli'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri de "titiz" çalışmalarına devam ediyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 2 kişinin suçüstü yakalandığı vurgulanarak şu ifadelere yer verildi: 

“İlçe Emniyet Müdürlüğümüz KOM Büro Amirliğinin ilçemizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapmış olduğu çalışmalarda, 03.05.2016 günü 1985 doğumlu S.N ve 1981 doğumlu H.K isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yaparken suçüstü yakalanmıştır. Konu ile ilgili adli işlemler devam etmekte olup, İlçe Emniyet müdürlüğümüzce son bir yıl içerisinde uyuşturucu madde ticareti yapan 33 (otuz üç) şahıs yakalanarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır.

İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün, vatandaşlarımızın Huzur ve Sükûneti için İlçemiz genelinde suç ve suçlu ile mücadelesi ve çalışmaları aynı kararlılık ve titizlikle devam etmektedir"