Dolar 32,5183
Euro 34,7309
Altın 2.485,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kilis 24°C
Parçalı Bulutlu
Kilis
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 28°C

Uyuşturucu operasyonunda 8 kişiden 4’ü tutuklandı [ASAYİŞ TURU]

Uyuşturucu operasyonunda 8 kişiden 4’ü tutuklandı [ASAYİŞ TURU]
A+
A-
21.08.2017
345
ABONE OL

Kilis merkezli 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 4’ü tutuklandı.

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik Kilis Merkezli, Antalya, Gaziantep ve Hatay illerinde yapılan eş zamanlı operasyonla 8 şüpheli gözaltına alınmış ve özel bir tıp merkezi ile şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada yaklaşık 270 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi (ateş-buz), 1600 gram kubar esrar maddesi, 220 adet sentetik uyuşturucu Captagon hap, 1 adet AK 47 marka (Kalaşnikof) tüfek, 2 adet tabanca ve bu tabancalara ait çeşitli çapta fişek, 1 adet av tüfeği ele geçirilmişti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 şahıs Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilirken, Cumhuriyet Savcılığınca 7 şahıs tutuklama talebi ile 1 şahıs da adli kontrol talebiyle sevk edildikleri mahkemece, M.A.V.K, A.Ş, M.H.H. ve H.T. isimli şahıslar tutuklanırken, A.D. S.K. B.Y.Ü. ve H.T. isimli şahıslar ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Tutuklanan şahıslar Kilis F tipi Ceza infaz kurumuna teslim edilirken, ayrıca operasyon öncesi şahıslarla irtibatı bulunan 1 şahıs Osmaniye’de tutuklandı. Böylece toplam 5 şahıs tutuklanırken, 4 şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

 ***

Doktorlar tehdit edildi

Kilis’te hastanede çalışan iki doktor, iki kişi tarafından tehdit edildi.

Devlet Hastanesinde doktorluk yapan müştekiler F.B.A. ve M.A. hasta yakınları suça sürüklenen çocuk E.K. ve şüpheli/firar İ.H.K. isimli şahıslar tarafından tehdit edildi.

***

İnşaattan düşen işçi yaralandı

Kilis’te inşaatta çalışan bir işçi, dengesini kaybetmesi sonucunda ağır yaralandı.

Kaza, Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan bir inşaatta meydana geldi. A.S.G. inşaatta çalıştığı sırada dengesini kaybederek düştü. Düşme sonucu ağır yaralanan A.S.G.’nin arkadaşları 112 Acili arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan işçiyi Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. A.S.G.’nin tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.