Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final'den Hizmet içi eğitim

Darıca Final Eğitim Kurumları,  idareci ve öğretmenlerinin katıldığı toplantı yapıldı. Toplantıda, okulun genel Müdürü Murat Kaya, genel değerlendirmelerin yanısıra Covid-19 sürecinde yapılanlar ve yapılacakları paylaştı

Darıca Final'den Hizmet içi eğitim
19 Eylül 2020 - 22:57 - Güncelleme: 19 Eylül 2020 - 23:01
Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Kaya, okul idarecileri ve öğretmenlerinin katıldığı konferans salonundaki toplantıda, Covid-19 Salgını ile ilgili bilgilendirmelerde bulunurken, Kısa Çalışma Ödeneği ve SGK Pirim Desteği ödeme sorununu değerlendirildi.
Kaya, Final kitaplarının bu hafta siparişle tüm sınıflarda öğrencilere teslimi için velilerin bilgilendirilmesi konusuna da değinirken,  Zoom ve yüz yüze eğitimde yaşanan sonuçlar ele alındı.
Bu güne kadar ki, Veli ve ögrencilerle yapılan iletişim toplantıları değerlendirildiği toplantıda, Final Okulları  Merkezi Yönetimi'nin çalışmalardaki önderliği ele alındı.
Toplantıda, öğretmen görüşlerini de yer verilirken,  Rehber öğretmeni Fahriye Unutmaz
Ergenlik Psikolojisi ve İletişim, Rehber Öğretmeni Benan Ergün, Ölçme ve Değerlendirme, Biyoloji /Fen Tek.Òğrt.Didem Şen,  Uygulamalı STEM konusunu, Drama öğrt. Hatice Erice ise Eğitimde Drama konularını uygulama ve örneklerle anlattılar.
Genel Müdür Murat Kaya, toplantının çok verimli ve interaktif içerikli olarak geçtiğini belirterek, katılanların oldukça memnun ayrılmalarından dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum