20-Nisan-2024 06:05:08

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
UYUMAK YOK!

UYUMAK YOK!

Milletvekili Küpçü, “Baktılar ki bu ülkeyi hiçbir şeyle vuramıyorlar; Gezi Parkı eylemleri, 17-25 Aralık operasyonu, 15 Temmuz hain darbe girişimi. Bu süreçte istediğini uygulayamayan dış güçler, 15 Temmuz’da canını ortaya koyan kadim milleti dolarla alaşağı edeceğini zannediyor. Bizim medeniyetlik sınırlarımızda para olmadı. Bu 24 Haziran bizim duruşumuzun seçimidir.”dedi.  

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Salı günü gece Gerede’deki kahvehane ve çay ocaklarını gezerek vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi.

Teşkilata “uyumak yok” talimatını veren Küpçü, gece ziyaretleri kapsamında kahvehanelerde bulunan vatandaşlara Türkiye üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları anlatmaya çalıştı.

Dolardaki artışın neden yapıldığını, oynanmak istenilen oyunları Gerede’de vatandaşlara anlatmaya çalışan Küpçü, “Bizim medeniyetlik sınırlarımızda para olmadı. Dolarla kurulan bir ülke değiliz ki dolarla yıkılan bir ülke olalım. Türkiye 24 Haziran’da seçime gidiyor. Ak Parti seçim beyannamesini açıkladı. Cumhur ittifakı olarak MHP ile beraber bir yola çıktık. Seçim beyannamesinde AK Parti 146 devasa projeyi tanıttı.”dedi.

“AK Parti’nin 146 devasa projesi varken CHP’den aday olan Muharrem İnce’nin millete meydanlarda hafızada kalan hiçbir beyanı yok.”diyen Küpçü, “Hafızamızda CHP ve adayı Muharrem İnce ile ilgili kalan şey şu; bir mitinginde yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede ezan ve salayı birbirinden ayıran sözleri; “bu vakitte ezan olmaz, bu olsa olsa sala olur.”diye konuştu.

Bu son viraj

Dolardaki artışın dış güçlerin Türkiye’de oynamak istedikleri bir oyun olduğuna dikkat çeken Küpçü, “Türkiye 23. büyük ekonomiyken, şu anda 16. büyük ekonomi. Biz genç yaşlarımızdayken kahvehanede, evde televizyon başında IMF ile yatar, IMF ile uyanırdık. Şimdiki genç kardeşlerimiz IMF’den kimsenin adını hatırlamaz. Büyüyen bir ülke var, yurt dışındaki ülkelere bakıldığında Türkiye’nin 2002’de bütçesi 251 Milyar Dolar, 2018 yılı bütçemizin toplam oranı 850 Milyar dolar. Dünyada küresel bir kriz var. Biz 7.1 büyüdük geçen yıl. Bunlara rağmen neden bu dolar yükseliyor? ABD kendi bankalarındaki faiz oranlarını yükseltti. ABD’nin bu kararının ardından dışarıdaki doları ülkesine çekti. Baktılar ki bu ülkeyi hiçbir şeyle vuramıyorlar; Gezi Parkı eylemleri, 17-25 Aralık operasyonu, 15 Temmuz hain darbe girişimi. Bu süreçte istediğini uygulayamayan dış güçler, 15 Temmuz’da canını ortaya koyan kadim milleti dolarla alaşağı edeceğini zannediyor. Bizim medeniyetlik sınırlarımızda para olmadı. Dolarla kurulan bir ülke değiliz ki dolarla yıkılan bir ülke olalım. Bu son viraj, önemli bir viraj. Bugüne kadar her şeyleriyle ateş ettiler, şimdi dolarla imtihan etmeye çalışıyorlar. Bu 24 Haziran bizim duruşumuzun seçimidir.”dedi.

Cevap bırakın