Virüs riskine karşı Belediyemizce alınan tedbirler kapsamında vatandaşlarımız kamu dairelerine girişlerinde el dezenfektan üniteleri ile karşılaşıyor ve ellerini dezenfekte etme imkanı buluyor. Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Türkiye ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgın riskine karşı alınan önlemlerin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kamusal alanlarda da riski azaltmak için çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Belediyemiz tarafından koronavirüs salgın riskine karşı önlemler almaya devam ediyoruz. Bu kapsamda yine belediyemiz çalışması olan bir uygulamayı daha hayata geçirdik.

Otogar başta olmak üzere ortak kullanım alanı olan belediye, emniyet, hükümet konağı ve PTT binalarına el dezenfektan üniteleri yerleştirdik. Bu uygulamayla beraber vatandaşlarımız işlemlerinin öncesi ve sonrasında ellerini dezenfekte etme imkanı buluyor. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için her zaman ön planda olmuştur. Her zaman belirttiğim gibi yine vatandaşlarımızdan ricamız zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamalarıdır. Unutulmamalıdır ki evde hayat var” dedi.
 
Editör: TE Bilisim