Uyanmış Gençlik Uyandırıyor…

İlim Yayma Cemiyetine bağlı özel Selahaddin Eyyübi Yüksek öğretim Erkek yurdunda bulunan bir grup öğrenci“Uyanmış Gençlik Uyandırıyor” temasıyla başlattıkları kampanyada topladıkları kitapları, Hakkâri Şemdinli bölgesindeki öğrencilere dağıtılmak üzere gönderdi.

Uyanmış Gençlik Uyandırıyor…

Başlattıkları bu kampanyanın asıl amacının bölgede yaşayan gençlerin marksizm ve komünizm ideolojilerine karşı bilgilendirmek olduğunu belirten Yurdun Gençlik başkanı Furkan Aslan Söz haber ekibine açıklamalarda bulundu.

Bu kampanyanın bölgede yaşayan gençliğin İslami bir bilince sahip olması ve onlarında çevrelerine faydalı olması adına gerçekleştirdiklerini belirten İlim Yayma Cemiyetine bağlı özel Selahaddin Eyyübi Yüksek öğretim Erkek yurdu gençlik başkanı Furkan Aslan, şöyle dedi;

Uyanmış Gençlik Uyandırıyor

“Bölgede yaşanan siyasi ve sosyolojik krizler olsun çatışma süreci olsun insanların bölgede özellikle kitap okumama alışkanlığının olmaması bu noktada insanların bilinçlenmede bir fikirden geri durması bölgenin ilimsizliğe terk edilmiş olmasından dolayı böyle bir kampanya başlattık. Başlatmış olduğumuz bu kampanya için birçok yeri gezerek kitaplar topladık, topladığımız bu kitapları da Hakkâri Şemdinli de bulunan Şems derneği üzerinden öğrenci kardeşlerimize dağıtmaya başladık. Biz bu projeyi “ Uyanmış Gençlik Uyandırıyor” temasıyla devam ettireceğiz. Çünkü bu dava gençlerin eliyle geldi ve gençlerin eliyle de devam edecek inşallah bizim burada ki amacımız budur inşallah. Bu yolda Kitap bağışlamak isteyenlere seslenmek istiyoruz. O kitapları kitaplıktan artık çıkarın, tozlanmış kitaplarınızı, depolarda ki kitaplarınızı bize ulaştırın bizlerde okumak isteyen gençlere bilinçli dindar gençler yetiştirmek için onlara ulaştıralım” 

Kaynak: Diyarbakır Söz