Usta'ya soruldu; Gelecek yıl Avrupa'da kupa hedefi var mı?

Muharrem Usta, gelecek yıl için umut verdi

Usta'ya soruldu; Gelecek yıl Avrupa'da kupa hedefi var mı?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Futbolun Zirvesi toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

A Spor'a konuşan Usta "Ülkeyle futbol hep beraber yürüyor. Hep beraber buna sahip çıkmamız lazım. Cumhurbaşkanı’yla hep yakın ilişki içerisindeyiz. Futbolun içinden geldiği için futbolu biliyor.Yeni stat açılmadan önce “yeni stat yeni hayat” diyordum. Gerçekten şimdi bunu görüyoruz. Seyircisiyle takımıyla yeni bir sayfa açabiliyorsunuz. Yeni statları takımların iyi kullanması lazım. Futbolun bir yaşam stili, kültür ve ailelerin zaman geçirebileceği bir şey olduğunu yeni statlarla anlıyoruz. " dedi.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalmasını yorumlayan Usta "Beşiktaş bu sene iyi işler yapıyor. Onların birkaç yılına bakıp görmek lazım. Burada bir istikrar var. Bu sene de üzerine koydular. Avrupa’da şampiyonluk neden olmasın. Çeyrek finale geldiler inşallah şampiyon da olurlar." ifadelerini kullandı.



Muhabirin Trabzonspor'un seneye Avrupa'da kupa gibi bir hedefi olup olmadığını sorusuna ise Usta şöyle cevap verdi;

Biz zor bir süreçten geçiyoruz ve o zorluk devam ediyor. Hemen 1 yıl sonra büyük işlere imza atabilirmiyiz atabilmek için uğraşıyoruz. Umuyorum ki 50. Yılımızda önemli işlere imza atarız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor