Haberler

Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı

Güncelleme:

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, bir programda yaptığı açıklamada Şaman dinine inandığını söyledi.

Türk sinemasının usta oyuncusu Erdal Özyağcılar, 17 Şubat Pazar günü saat 17.45'te Lifetime'da yayınlanacak olan 'Senin Mucizen' programında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Özyağcılar, bir dönem komada yattığını ve inandığı dini de ilk kez açıkladı.

'BİZİMKİLER' DİZİSİNİN HAYATINDAKİ ÖNEMİNİ VURGULADI

1989 yılında yayınlanan rol aldığı "Bizimkiler" dizisinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Erdal Özyağcılar, dizi oyunculuğunun başlangıcını şu sözlerle anlattı;

Müjde Ar, Şener Şen, Uğur Yücel'in rol aldığı 'Arabesk' filminde Uğur Yücel'in rolünü bana yazılmıştı, o rol benimdi. 'Ben oynayacağım' demiştim fakat o günlerde Güner Namlı, 'Erdal dizi yapıyoruz, 'Bizimkiler' dizisi. Üç kişi düşünüyoruz. Biri Macit Koper, biri sen, diğeri Şener Şen' dedi. 'Tamam' dedim. "Ama Şener 'Arabesk' filminde oynuyor. 'O zaman Macit ile konuşacağız' dediler. Sonra bana ısrar ettiler.Öyle bir hale geldim ki ya 'Bizimkiler'deki 'Şükrü' rolüne ya da 'Arabesk' filmine 'tamam' diyeceğim. Düşündüm, taşındım, eşim Güzin'le de konuştuk. Dizi daha yeni başlıyor, çok fazla dizi de yok, bu daha hayırlı olabilir diye düşündüm."

Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı

"ASLA PİŞMANLIĞIM OLMAZ"

Bu tercihinden dolayı pişmanlık yaşamadığını da dile getiren Özyağcılar, "Gelen rolleri iyice bir düşünürüm. Asla bir pişmanlığım olmaz" şeklinde konuştu.

Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı

"BEN ŞAMANIM"

Şaman olduğunu söyleyen Erdal Özyağcılar, bunun sebebini yaşadığı anıyla anlattı. Özyağcılar,"9-10 yaşlarındayken bir bayram günü, ben hızla kendimi tırabzanlardan aşağı attım. Çenemin üstüne düştüm. Komaya girmişim. 2 gün hiç uyanmadım, ateşler içinde yandım. Her akşam yatağımdan balonla yükseliyordum, çatı açılıyordu, gökyüzüne çıkıyordum. Bir yerlere gittim. Hatta o şamanizm kitaplarını okuduğumda 'Hepsini ben yaşadım bunların' dedim. O şaman olayı ya böyle bir olaydan sonra ya da ölüme yakınken olurmuş."

Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şener Şen Magazin Haberler

500

Yorumlar (356)

LAHANA FOX:

PEYGAMBER EFENDİMİZİN BUYURDU ... KİMSENİN İNANCINA SÖVMEYİN .. ONLARDA SİZİN DİNİNİZE SÖVERLER . ÜZMEYELİM KAİNATIN EFENDİSİNİ . AS..

161
14
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

Kainatin efendisi yüce ALLAH tir peygamberimiz değil saçmalamişsin 50 tane siğirda beğeni yapmiş bilmeden.

yanıt0
yanıt3
MECHUL ASKER:

Kainatin efendisi ALLAH tir

yanıt2
yanıt1
XX:

ÖNCE CÜMLE KURMAYI ÖĞREN YOBAZ

yanıt1
yanıt4
vatandaş:

Allah hidayet nasip etsen son nefesten önce

121
23
yanıtYanıtla
Gostilci:

Şaman dini ne la

123
7
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

islam ne demek la ?

yanıt3
yanıt1
Tek care Job:

Ruhuna fatiha demeseler bari :)

62
21
yanıtYanıtla
Ruhuna:

Şamania derler herhalde.

yanıt0
yanıt0
JOP''A CVP:

Fatiha cebinden mi çıkıyor JOP ?

yanıt0
yanıt2
Tüm 356 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title