Haberler

Gazeteci Bilal Özcan'dan Bomba İddia: 14 Gün Önce Evlenen Hazal Kaya Hamile

Güncelleme:

Gazeteci Bilal Özcan, 6 Şubat'ta dünya evine giren oyuncu Hazal Kaya'nın gerçek hayatta hamile olduğu için başrolünü oynadığı dizide hamile rolünü canlandırdığını söyledi.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, 6 Şubat'ta oyuncu ve yönetmen sevgilisi Ali Atay ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Şimdilerde rol aldığı dizide hamile rolünü oynayan Kaya'nın gerçek hayatta da hamile olduğu iddia edildi. Hamilelik haberini duyuran usta gazeteci Bilal Özcan, "Yakın arkadaşımdan öğrendim çifti tebrik ederim" dedi.

"HAZAL KAYA HAMİLE"

FOX ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye'de rol alan Hazal Kaya, dizide hamile rolünü oynuyor. Bilal Özcan ise hamilelik olayının dizide değil gerçek hayatta olduğunu iddia etti. Özcan, Instagram hesabından paylaştığı bilgide şunları söyledi: "İlginç iddia: Hazal Kaya dizide de gerçek hayatta da hamile! Dün akşam, tam Uçankuş TV'deki yayınıma girerken eski bir arkadaşımdan o ilginç mesajı aldım. Hazal Kaya'nın dizide canlandırdığı Filiz karakteri yeni bölümlerde artık hamile.

"TEBRİK EDERİM"

Ve şimdi set çalışanları arasında Hazal'ın gerçek hayatta da hamile olduğu konuşuluyor. 6 Şubat'ta yaşamını meslektaşı Ali Atay ile birleştiren sevilen oyuncu Hazal Kaya'yla ilgili bu gelişmeye çok sevindim ve programda izleyicilerle paylaştım. Güzel oyuncuyu ve eşini tebrik ederim."

Gazeteci Bilal Özcan'dan Bomba İddia: 14 Gün Önce Evlenen Hazal Kaya Hamile

Gazeteci Bilal Özcan'dan Bomba İddia: 14 Gün Önce Evlenen Hazal Kaya Hamile

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bilal Özcan Hazal Kaya Ali Atay Şubat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500

Yorumlar (19)

Esra:

İmam nikahı kıymışlardır. Ya da farklı bir dine inanıyorlardır, kime ne yani, herkesin iyi ya da kötü yaptıkları kendi boynuna...

19
0
yanıtYanıtla
bayrak:

ahlaki çöküntünün normalleşmesi çok üzücü

16
3
yanıtYanıtla
kararsız kadir:

Ben de ne zaman evlenecem diye düşüyordum. demek ki önce hamile bırakmam lazım birini. Ama ünlü de değilim önce ünlü mü olsam

12
3
yanıtYanıtla
Askin:

Ben seninle evlenirim

yanıt2
yanıt0
Askin:

Ee cevap vermedin

yanıt0
yanıt0
Fenerli:

Bu inanılmaz bi haber muhteşem böle bir haber duymadım bu gece uyuyamm gercekten.

8
2
yanıtYanıtla
sevgi:

sen bu adama nasıl baktın hangi gözle sevdin anlamıyorum hani bir sana bakıyorum birde onu direge daglarca fark var ne diyelim allah akıl fikir versin

4
6
yanıtYanıtla
lalallalal:

doğum masraflarını da yapımcıya kitleyecek galiba.

8
0
yanıtYanıtla
nurcan:

TEBRİKLER :))9 İNŞALLAH HİÇ AYRILMAZ VE ÇOCUĞUNUZU MUTLU BİR YUVADA BÜYÜTÜRSÜNÜZ :)))

7
1
yanıtYanıtla
Müberra:

Aynen

yanıt1
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title