Güncel

Usta eller tarafından

İzmit Belediyesi, ekonomik durumu iyi olmayıp, çocuklarının saçlarını kestiremeyen aileler için ücretsiz saç kesim hizmeti başlattı. Heyecanla kuaför koltuğuna oturan çocuklar, usta eller tarafından bayrama hazırlandı.

7 Ağustos 2019 Saat: 22:42
Usta eller tarafından
Usta eller tarafından

Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı öncesinde İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 41 Kart sahibi maddi imkânı olmayan ailelerinin 0-18 yaş aralığında ki çocuklarının saç kesimi ve tıraşı yapıldı. Belsa B Blokta gerçekleşen kesimlerde çocuklar kuaför koltuğuna büyük heyecanla oturdu. Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar, oda üyeleri Oktay Enç, Nurgül Kaya, Mehmet Akkuş, Ercan Urcan, Yavuz Doğar ve Yasemin Uznuner tarafından yapılan saç kesimi ve tıraş işlemleri sırasında keyifli anlar yaşandı.

9 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM EDECEK

Hayallerindeki modelleri de tarif ettikleri işlemlerle çocuklar bayrama hazırlandı. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen uygulama kapsamında çocukların gülümsemesi her şeye bedel denilerek, herkese iyi bayramlar dilekleri iletildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız