Yalova'nın Terminal üst geçit mevkiinde kontrolden çıkan bir kamyonet 10 metre yükseklikten Yalova Belediyesi'ne ait hayvan barınağına uçtu. Sürücünün sıkıştığı araçta adeta can pazarı yaşandı.
  Edinilen bilgiye göre Suriye uyruklu Mahmud Allmala (37) adlı sürücünün kullandığı 77-DZ-587 plakalı kamyonet Bursa istikametinde Yalova istikametine gelirken Terminal üstgeçit mevkiinde kontrolden çıktı. Yol kenarında bulunan demir çitleri ezerek 10 metre yükseklikten aşağıya uçan araç büyük bir hızla Yalova Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü'ne ait hayvan barınaklarına çakıldı. Çarpmanın etkisi ile adeta hurdaya dönen aracın sürücüsü Mahmud Allmala ise araçta sıkıştı. Kanlar içerisinde kalan ve vücudunda oluşan kırıklar nedeniyle büyük acı çeken sürücünün kurtarılması için Yalova İtfaiyesi yoğun çaba harcadı. Can pazarının yaşandığı kazada yaklaşık 40 dakika süren kurtarma çalışması neticesinde sürücü bulunduğu yerden güçlükle çıkartılabildi. Sürücü ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.
Kazayı barınakta bulunan sokak hayvanları da ucuz atlattı. Zira aracın üzerine düştüğü barınakta bulunan hayvan 1 gün önce hemen yan tarafta bulunan diğer barınağa alınmıştı. Ölümle burun buruna gelen sokak hayvanı da her şeyden habersiz kurtarma çalışmalarını izledi.
Editör: TE Bilişim