Öne Çıkanlar anneler günü Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Üsküdar'daki korkunç kazanın nedeni belli oldu! O dehşet anları kamerada

İstanbul Üsküdar'da bugün özel halk otobüsünün durağa dalması sonucu 2'si kadın 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Olaya karışan şoförün polis merkezinde olduğunu belirten İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri Yetkilisi Ramazan Şen, süratli olduğu yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine de "Kesinlikle süratli değil. Süratli olsa bu vaziyette olmaz. Araba ambaleye kalkmış. Beyin denilen bir şey var bu arabalarda. Arabanın beyni kilitlenmiş ve şoför durduramamış. Frene bassanız, imdat frenini çekseniz yine de durduramazsınız" şeklinde konuştu.

'BEYİNLİ ARAÇLARDA BİNDE BİR BU OLAYLAR YAŞANABİLİYOR'

Bir basın mensubunun "Bu tür teknik hatalar sık oluyor mu?" şeklindeki sorusuna  Ramazan Şen, "Oluyor. 1 ay önce aynı şeyi yine yaşamıştık. Beyinli araçlarda binde bir bu olaylar yaşanabiliyor. Gaz pedalının takılması söz konusu değil, beyinle alakalı bir şey"şeklinde konuştu.

İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri’nden yapılan yazılı açıklamada da "Kazaya neden olan otobüs dün itibarıyla hizmete başlamış yeni nesil bir araçtır"denilmişti.
 

Posta

Anahtar Kelimeler:
KazaüsküdarOtobüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.