Uşak’ta köy okulları yüz yüze eğitime başlayabildi

Daha önce 15 Şubat Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlaması gereken köy okulları, 3 günlük kış rötarından sonra bugün eğitime başladı.
Uşak’ta köy okulları yüz yüze eğitime başlayabildi

Uşak’taki köy okullarının yüz yüze eğitime başlaması nedeni ile merkez ilçeye bağlı Kaşbelen (Mende)köyüne giden Uşak Valisi Funda Kocabıyık, öğretmen ve öğrencilere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


 

Öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Kocabıyık, köy okullarının yüz yüze eğitime başlayabilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kocabıyık, “Meteorolojik uyarıları dikkate alarak yaptığımız 3 günlük ertelemenin ardından bugün köy okullarımızda ve birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan okullarımızda yüz yüze eğitime başlandı. Biz de öğrencilerimizin okul heyecanına ortak olmak için Kaşbelen köyümüzdeki Kaşbelen İlkokulunu ziyaret ettik. Öğrencilerimizle vakit geçirme ve öğretmenlerimizle sohbet etme imkânı bulduk.

Tekrar tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diliyor, tüm öğrencilerimizin bir an önce yüz yüze eğitime geçmesini temenni ediyorum” dedi.