Uşak'ta ücretsiz balon ve çikolata sosyal mesafeyi unutturdu

Uzun zaman sonra ilk defa bugün dışarıya çıkan çocuklara Uşak Belediyesi ücretsiz balon ve çikolata dağıttı. Yapılan etkinlikte sosyal mesafe kurallarını unutuldu. Balon almak isteyen çocuklar zaman zaman izdihama sebep oldu.
Uşak'ta ücretsiz balon ve çikolata sosyal mesafeyi unutturdu
Türkiye genelinde olduğu gibi Uşak’ta da 0-14 yaş grubu çocuklar, günler sonra ilk kez dışarıya çıktı. Havanın da sıcak olması sebebiyle, çocuklar parklara akın ederken, Uşak Belediyesi dışarıya çıkan çocuklar için ücretsiz balon dağıtıldı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın isminin yazılı olduğu bir kamyon üzerinde ise palyaçolar kenti gezerek çocuklara balon ve çikolata dağıttı. Ücretsiz balon ve çikolataları gören çocuklar kamyonun etrafından zaman zaman izdihama yol açtı. Çocukların yanı sıra büyüklerde ücretsiz dağıtılan balonlardan alabilmek için kamyonun peşinden koştu. Büyüklerin de salgın hastalık yokmuşcasına, sosyal mesafe kurallarını hiçe saydıkları görüldü.

Öte yandan Uşak Valisi Funda Kocabıyık, geçtiğimiz günlerde cadde cadde gezerek herkesi uyarmıştı. Vali Kocabıyık’ın tüm uyarılarına rağmen bugün çekilen görüntüler de tepki çekti. Uşak genelinde bugün, maskesiz dışarıya çıkmama kararı da alındı.