ÜROLOJİ HEKİMLERİ MANİSA'DA TOPLANDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2017 - 14:47, Güncelleme: 25.02.2017 - 14:47
 

ÜROLOJİ HEKİMLERİ MANİSA'DA TOPLANDI

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı ev sahipliğinde, Türkiye'nin çeşitli Üniversitelerinden ve Fakültelerinden Üroloji ve prostat kanseri hastalıkları uzmanlarının katıldığı, 'Metastatik Prostat Kanserinde Multidisipliner Yaklaşım Toplantısı' Manisa Anemon Otel'de gerçekleştirildi.
Mustafa ATADİL- Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı'nın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği bilim toplantısına Türkiye'nin önemli Üniversite ve Fakültelerinde görev yapan bir çok profesör doktor ve eğitimciler katıldı. Tıp Fakültesi öğrencilerinin de bulunduğu kongrede, Tıp öğrencilerine üroloji ve prostat kanseri dalında eğitimler ve anlatımlar verildi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden bir çok ünlü doktorun katılım gösterdiği panel hakkında bilgiler verdi.  AMERİKA'DAN EN SON YENİLİKLERİ GETİRDİLER Tıp Fakültelerinin temel amacının eğitim olduğuna ve gerçekleştirilen toplantıların hedef kitlesinin sadece öğrenciler olmadığına vurgu yapan Müezzinoğlu, şunları söyledi; "Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu eğitim toplantılarımızda hocalarımızın yurt dışında, özellikle Amerika'da bir takım incelemelerde bulunarak getirdikleri yenilikleri ve özellikleri masaya yatırıyor, enine boyuna konuşuyoruz. Dünyada üroloji ve prostat gibi kanserlerin masaya yatırıldığı kongreler arasında en büyüğü olan 'Asco American' (American Society of clinical oncology) kongresidir. Buradaki pek çok hocamız geçen hafta oradaydı. Şimdi bizimle ve bölge ürologlarıyla en son bilgileri paylaşacaklar. Biz de böylece eğitim alanındaki ana görevimizi yapmış olacağız. Aslında burada biz eğitimciler olarak hedef kitleyi sadece tıp öğrencileri olarak görmüyoruz. Devlet Hastanesi'nde çalışan uzmanlarımızda çeşitli araçlarla meslek uzmanlık sonrası eğitimini tamamlamaya çalışmaktayız."  
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı ev sahipliğinde, Türkiye'nin çeşitli Üniversitelerinden ve Fakültelerinden Üroloji ve prostat kanseri hastalıkları uzmanlarının katıldığı, 'Metastatik Prostat Kanserinde Multidisipliner Yaklaşım Toplantısı' Manisa Anemon Otel'de gerçekleştirildi.
Mustafa ATADİL-
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı'nın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği bilim toplantısına Türkiye'nin önemli Üniversite ve Fakültelerinde görev yapan bir çok profesör doktor ve eğitimciler katıldı. Tıp Fakültesi öğrencilerinin de bulunduğu kongrede, Tıp öğrencilerine üroloji ve prostat kanseri dalında eğitimler ve anlatımlar verildi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden bir çok ünlü doktorun katılım gösterdiği panel hakkında bilgiler verdi. 

AMERİKA'DAN EN SON YENİLİKLERİ GETİRDİLER
Tıp Fakültelerinin temel amacının eğitim olduğuna ve gerçekleştirilen toplantıların hedef kitlesinin sadece öğrenciler olmadığına vurgu yapan Müezzinoğlu, şunları söyledi; "Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu eğitim toplantılarımızda hocalarımızın yurt dışında, özellikle Amerika'da bir takım incelemelerde bulunarak getirdikleri yenilikleri ve özellikleri masaya yatırıyor, enine boyuna konuşuyoruz. Dünyada üroloji ve prostat gibi kanserlerin masaya yatırıldığı kongreler arasında en büyüğü olan 'Asco American' (American Society of clinical oncology) kongresidir. Buradaki pek çok hocamız geçen hafta oradaydı. Şimdi bizimle ve bölge ürologlarıyla en son bilgileri paylaşacaklar. Biz de böylece eğitim alanındaki ana görevimizi yapmış olacağız. Aslında burada biz eğitimciler olarak hedef kitleyi sadece tıp öğrencileri olarak görmüyoruz. Devlet Hastanesi'nde çalışan uzmanlarımızda çeşitli araçlarla meslek uzmanlık sonrası eğitimini tamamlamaya çalışmaktayız."



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.