Urla TKP açıldı

Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) ülke genelindeki örgütlenme hamlesi kapsamında gerçekleşen Urla' daki büro açılışına çok sayıda partili katıldı.

08 Ocak 2018 - 10:18

7 Ocak Pazar günü gerçekleşen açılışa sol partilerin ve demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri, Urlalılar ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış töreninde konuşan TKP Merkez Komite üyesi Savaş Sarı, Urla'nın aydınlanmacı ve yurtsever karakterini vurgulayarak, böylesine küçük bir yerleşimde bile ilk günden karşılaşılan ilginin, örgütlenmenin ne kadar acil olduğunu gösterdiğini söyledi. 

Türkiye Komünist Gençliği (TKG) üyeleri de, TKP'nin yalnızca boyun eğmeyen emekçilerin değil; geleceğine ve memleketine sahip çıkan yurtsever öğrenci ve gençlerin de partisi olduğunu, tüm Urla gençliğini partiye davet ettiklerini belirttiler.

Bu haber 2981 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()