Devamlı büyüyen ve gelişen Ürgüp’te Ürgüp Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarının yanı sıra yeni imar yolları da açılarak halkın kullanımına sunuluyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yapımı son aşamasına gelen TOKİ alanına 370 Evler Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda çalışmalar son aşamasına gelmiş durumda. Planlandığı gibi mayıs ayı sonunda bitirilecek yolun zemin sertleştirme çalışmalarının tamamlanmasıyla Ürgüp Belediyesi ve Kapadokya Doğalgaz AŞ tarafından yapılan protokol ile 1 hazirandan itibaren Hadosan kavşağında bulunan doğalgaz ana hattı belediye tarafından yapılan imar yolundan TOKİ alanına ulaştırılacak.

Çalışmaları bugün yerinde denetleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Bir zamanlar böyle ferhat gibi dağları delmek, yeni yollar açmak Ürgüp Belediyesi için hayalden öte değildi, bugün gördüğünüz gibi düşünüyoruz, planlıyoruz, ihale ediyoruz ve uyguluyor tam günündede bitiriyoruz. Bu bizim gücümüz, bu halkımızın bize güveninin eseri, bu yolda başardığımız çoğu iş gibi tamamen belediyemizin öz kaynaklarıyla ödenerek halkımızın kullanımı için hazırlanıyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum, ellerine sağlık." şeklinde konuştu.