ANA SAYFA > SPOR > Uralp: Olimpiyat Oyunları’nda ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim

Uralp: Olimpiyat Oyunları’nda ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uralp: Olimpiyat Oyunları’nda ülkemi  en iyi şekilde temsil edeceğim

RS:X Rüzgar Sörfü Dünya Şampiyonası’nda elde ettiği derecesiyle ülkemiz adına 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları kotası alan Olimpik Milli Sporcumuz Dilara Uralp “Olimpiyat Oyunları’nda ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

Dilara Uralp “Öncelikle hayatımda ilk defa bir Dünya Şampiyonası'nda altın gruba kaldım ve 106 kişi arasında 36. sırada tamamlayarak en iyi derecemi yapmış oldum. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için kota yarışı olan bu şampiyonada ülkem adına kotayı aldığım için de çok mutluyum” diye konuştu.

Bundan sonra Olimpiyat Oyunları için sıkı çalışmaya devam edeceğini söyleyen Uralp “2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay'dan pozitif ayrımcılık
Sonraki Haber Doğançay'a Şirince modeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?