son haberler

Ünye Devlet Hastanesi’nde Neler Oluyor?

Yayınlanma Tarihi: 20 Ekim 2017 okunma

Ünye Devlet Hastanesi’nde Neler Oluyor?
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

2015 yılında yapımı tamamlanarak hizmet veremeye başlayan Ünye Devlet Hastanesi’nde yeni bina olmasına rağmen tadilat başladı. Acil Servis bölümünde zemin bozukluğu nedeniyle yer döşemeleri sökülürken hastanede yaklaşık 10 gündür hafriyat çalışmaları yürütülüyor.

2015 yılının Mayıs ayı sonunda tamamlanarak Ünye ve bölgesinin hizmetine giren Ünye Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 10 gündür çalışma var. İddiaya göre hastanenin acil servisi zemin bozukluğu nedeniyle tadilata alınırken Sarı alan ve devamındaki müşahede bölümleri boşaltıldı. Acil serviste muayene bölümü hizmet vermeye devam ederken inşaat çalışmalarının yan tarafında yer alan bölüm kırmızı alan olan acil müdahaleler için ayrıldı. Hastanedeki tadilatın zemin bozukluğu sonucu sedyelerin rahat ilerleyememesi ve yürümeye engel olması nedeniyle başlatıldığı öğrenilirken bu konuda hastane yönetimi henüz bir açıklama yapmadı.

Yeni yapılan ve henüz iki yıldır kullanımda olan binanın bu kadar çabuk tadilata alınması ise kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Hastanenin bu tadilat masrafını binayı yapan firmaya mı yoksa devlete mi mal edeceği akıllarda soru işareti olarak kalırken ihale ile verildiği öğrenilen çalışmanın yaklaşık 100-150 Bin TL arasında olduğu tahmin ediliyor. Tadilatın ne kadar süreceği ise henüz netlik kazanmadı.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.