Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Ünlü’den Başkan Turan’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Ahmet Uğur ve parti yöneticileri, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı ziyaret etti

10 Temmuz 2019 Saat: 01:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.467 kez okunmuştur

Ünlü’den Başkan Turan’a ziyaret
Ünlü’den Başkan Turan’a ziyaret

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli İl Başkan yardımcıları, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Adnan Turan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette parti yöneticileri Turan’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Turan, misafirlerine Kandıra Belediyesi’nin çeşitli projeleri hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundu. 

ORTAK SEVDAMIZ KANDIRA
Kandıra’yı marka kent haline getirmek için büyük bir azimle ve kararlılıkla çalıştıklarını belirten Başkan Turan, “Kandıra Belediyesi olarak bu şehrin insanlarını mutlu etmek, onların arzuladığı, beklediği hizmetleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz seçim döneminde milletimizin iradesi, devletimizin bekası için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle milletin gönlünde kurulan Cumhur İttifakı'na verdiği desteklerden dolayı MHP İl Başkanı Sayın Aydın Ünlü ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Belediyemiz hizmetlerinde herkesi ve her kesimi kucaklayarak, gönül belediyeciliği destanını Kandıra’da yazacağız. Hepimizin ortak sevdası Kandıra” dedi.
 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑