Haberler

Ünlü YouTuber Alyssa Dayvault'un 1 Yıl İçerisinde 2 Bebeğini Çöpe Attığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

YouTube'da paylaştığı makyaj videolarıyla ünlü olan Alyssa Dayvault'un, 1 yıl içerisinde doğurduğu 2 bebeğini çöpe atarak ölüme terk ettiği ortaya çıktı.

Ünlü YouTuber Alyssa Dayvault'un bir yıl içerisinde 2 bebeğini çöpe atarak terk ettiği ortaya çıktı.

1 YIL ÖNCE BEBEĞİNİ ÖLDÜRMÜŞ

YouTube'da paylaştığı makyaj videolarıyla ünlü olan Alyssa Dayvault (30), ABD Güney Carolina'da şiddetli kanama şikayetiyle hastaneye başvurdu. Kısa süre önce doğum yaptığı belirlenen YouTube fenomeni, bebeğini ne yaptığı itiraf edince herkesin kanı dondu. Bebek ölü olarak bulundu ama cani fenomenin 1 yıl önce de bir bebeğini öldürdüğü belirlendi. Korkunç kadın'ın, 13 ayda 2 bebek doğurup öldürdüğü belirlindi.

Ünlü YouTuber Alyssa Dayvault'un 1 Yıl İçerisinde 2 Bebeğini Çöpe Attığı Ortaya Çıktı

ŞİDDETLİ KANAMA SONUCU HASTANEYE GİTTİ

YouTube'da paylaştığı makyaj videolarıyla ünlü olan Alyssa Dayvault (30), ABD Güney Carolina'da şiddetli kanama şikayetiyle hastaneye başvurdu. Korkunç olay daha sonra anlaşıldı ABD Güney Carolina'da yaşayan Alyssa Dayvault (30), cinsel organında şiddetli kanama şikayetiyle hastaneye gitti. Genç kadının kısa süre önce doğum yaptığı ve kanamanın bu sebeple olduğu belirlendi. Alyssa Dayvault, ilk ifadesinde bebeği çöpe attığını söyledi. Olay yerine giden polis, bebeğin cesedini buldu. Yapılan inceleme Alyssa Dayvault'un 13 ay önce çöpte ölü bulunan yeni doğmuş başka bir bebeğin de annesi olduğunu ortaya çıkardı. Tutuklanan kadın için 'çifte cinayet'ten müebbet isteniyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Carolina Makyaj 3.Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

VAMPİR:

hay senın gıbılerın allah cezasını versın

35
1
yanıtYanıtla
Dilenci Abidin®:

God''u diyecektin herhalde, onların Allah''sız zira (sırıtış). . . (aha bu da duasız, bıktım 7/24 dua etmekten, içim dışım dua oldu, tüm benliğim kayboldu arkadaş)

yanıt0
yanıt7
ADSIZ:

YOU TUBERLARIN GERÇEK YÜZLERİ ÇIKMAYA BAŞLIYOR BUNLAR FAZLA TAKİP Cİ ELDE ETMEK İÇİN HER ŞEY YAPAR. İZİN OLSA BEBEKLERİ DURUMUNUDA PAYLAŞIR.

22
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Youtuber ne alaka! İnsanoğlu bu senin yapmaycağın ne malum? Sonuçta insanoğlu günah kimlik konum kişi tanımaz

yanıt11
yanıt5
FTS PEPPER:

tehlikeli. . çoluğumuz çocuğumuz bu insanları bilinçsizce takip ediyor. bu tehlikenin farkına varılması lazım.

21
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Sen bir kere çocuğun eline kendine boş zaman kalsın diye telefon vermemeyi öğren ondan sonra bunları söyle.

yanıt9
yanıt1
Al Sana Ülke:

Müebbet mi? Nasıl ülke orası? Bizde 3 adam öldürüyor 28 de ayrı suçu var 9 yıl 8 ay yatıyor. Laik ülkeyiz dindar yönetimimiz var.

11
1
yanıtYanıtla
saenes:

kanunların Avrupa''dan ithal olduğunu ve Cumhuriyetle yönetildiğini bilmeyen ve kesim.

yanıt1
yanıt2
kerembeyli:

vay be yapacak birşey yok doğum kontrol hapı kullanmamış.

2
9
yanıtYanıtla
The Medicus:

youtube baktim öyle ünlü biriside degil. Aslinda benim anlamadigim 13 ayda nasil iki bebek dogabiliyor. . Muhtemelen düsük olmus. .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title