Haberler

Mehmet Demirkol: Burak Yılmaz, Beşiktaş'a Hayırlı Olsun

Güncelleme:

Beın Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, Burak Yılmaz'ın yeni takımını açıkladı. Demirkol, "Burak Yılmaz, Beşiktaş'a hayırlı olsun." dedi.

Beın Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, Bein Manşet programında yaptığı açıklamada, "Burak Yılmaz Beşiktaş'a hayırlı olsun" dedi.

Mehmet Demirkol: Burak Yılmaz Beşiktaş'a Hayırlı Olsun

"HABERLERİ OKUYUP, YORUM YAPIYORUM"

Demirkol, konuşmasının devamında Trabzonspor cephesinde de çıkış yolununun bu olacağını ifade ederken, "Burak Yılmaz transferi olacak gibi gözüküyor. Burak ve Beşiktaş için hayırlı olsun. Bir haber vermiyorum, sadece haberleri okuyup yorum yapıyorum. Çıkış yolu bu gözüküyor. Trabzonspor, Burak ve Onur dışarıda bıraktı ve piyasaları düştü. Çünkü 'Onlar gittikten sonra biz daha iyi takım olduk' dedi. Resim bu. Dolayısıyla Burak'ın piyasası bundan 6 ay önceki gibi olamaz" dedi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Burak Yılmaz Beşiktaş beIN Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500

Yorumlar (34)

ben ben:

quarejma orta burak goooooooolllllllll

6
9
yanıtYanıtla
balta:

geçmiş olsun Beşiktaş . )

10
3
yanıtYanıtla
dilek:

burak yılmazı unlu yapan ve gounu kaldıran ts dır. . aman gıtsın lazım degıl bıze. . !!

8
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Vay ne nasıl bildi pes gerçekten,bizim hayatta aklımıza gelmezdi zaten:))neyse ya bize katkılarından dolayı teşekkür edelim yinede ama bi daha mümkünse adım dahi atma trabzona bi zahmet

7
1
yanıtYanıtla
Anlaşılan o ki:

Burak Yılmaz nereye giderse gitsin bir cacık olmaz ofsayt şampiyonu Vardan asla kaçmaz....

6
2
yanıtYanıtla
BİTTİK:

BEŞİKTAŞ''I ÇÖKERTME PLANININ BÜYÜK BİR PARÇASIDIR BU.

6
1
yanıtYanıtla
gonyalı:

gonyaya geleydin iyiydi istanbulu seviyor zaar

3
3
yanıtYanıtla
Enes:

Gelme sakın gelme oğlum

5
0
yanıtYanıtla
VANLI:

avantacı çöktu birde bu geldi işi bitenler bjk geliyor bu ne turşu bu ne lahana babo

4
1
yanıtYanıtla
Kara kartal:

İstanbulda polis sayısını artırsınlar, Ardaya da söyleyin hazırlansın

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title