Haberler

Şarkıcı Hilal Cebeci, Ekrem İmamoğlu'nu Tebrik Eden Cem Yılmaz'a Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Şarkıcı Hilal Cebeci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tebrik mesajı atan Cem Yılmaz'a sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki akşam mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında tweet atarak tebrik etti.

Cem Yılmaz'a en sert tepki de şarkıcı Hilal Cebeci'den geldi. Cebeci, Yılmaz için "Çıkarcı ve kurnaz" dedi.

İMAMOĞLU'NU TEBRİK ETMİŞTİ

Cem Yılmaz, yeni görevini devralan İmamoğlu'nu, "Sayın Ekrem İmamoğlu başkanımızı tebrik ediyor, İstanbul için, hepimiz için güzel günler diliyorum. Allah'a şükür belediyeden abi bir konser, abi bizim bir tarla işi vardı, abi bizim ruhsat işi ne oldu gibi derdi olan biri değilim, hiç olmadım... Ve bizden çok var. Kolay gelsin başkanım." diyerek tebrik etti.

Şarkıcı Hilal Cebeci, Ekrem İmamoğlu'nu Tebrik Eden Cem Yılmaz'a Ateş Püskürdü

"ÇARIKLI KURNAZ, YALAKA"

Yılmaz'ın paylaşımını gören şarkıcı Hilal Cebeci, sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Cebeci, Yılmaz hakkında, "Ülkede olup bitene her zaman sessiz kalan Cem Yılmaz, Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etmiş, sen gözümden düşmüştün iyice düştün, hepiniz çıkarcı insanlarsınız, koskoca iki çınar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'i sabahın köründe evlerinden aldılar sesiniz çıkmadı. Çarıklı kurnazı seni. Söyleyecek çok söz var. Ama susuyorum. En ummadığınız insanlar yalaka çıkınca, hayal kırıklığı yaşıyorsunuz." dedi.

Şarkıcı Hilal Cebeci, Ekrem İmamoğlu'nu Tebrik Eden Cem Yılmaz'a Ateş Püskürdü

Şarkıcı Hilal Cebeci, Ekrem İmamoğlu'nu Tebrik Eden Cem Yılmaz'a Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Hilal Cebeci Cem Yılmaz İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (187)

serkan:

hilal sonuna kadar haklı beyler. adam toplumsal hiçbir olaya tepki vermemiş. ekremi kutluyor yalak demiş ama az bile demiş.

72
28
yanıtYanıtla
sibel:

Senimi Kutluycaktı sana ne diyelim o zaman

yanıt4
yanıt28
Vatandaş:

Hilal Cebeci kim Cem Yılmaz kim? Hiç tartışılabilir mi?

20
58
yanıtYanıtla
cienen bibici dw izleyen dayı:

hilal cebeci yi herkes tanır cem yılmaz ı

yanıt5
yanıt16
SÜMBÜLLÜ:

Hilal Cebeci, kimdir? Tanıyan var mı?

18
47
yanıtYanıtla
Besirgram:

Aleyna Tilkiyi tanıyosundur e bunu tanımaman abest. .

yanıt7
yanıt2
BUZZY:

Bu abla soyundu olmadı garip videolar koydu tutmadı e ses falan da yok zaten hayat ta devam etmsi alzım o da olmuyo hadi şimdi cem yılmaza sarayım reytingi yüksek çıkmaz çıkmaz sana oradanda bi ekmek çıkmaz çünkü bişey uretmiyosun ortaya bişey koyacak durumun yok ancak medyatik olarak durumu idare edicen başka yol yok

24
41
yanıtYanıtla
SON GÜLEN IYI GÜLCEK!:

DIMIIII! Hanfendinin Söz ve OY hakkini hemen Dondurun SONUCDA leyhinize yorum yapmamis :D. . . daha sonra kilfini uydurup CHP ye oy verdirsiniz :D. . . Isinize Geldi mi Demokrasi. . Gelmedi mi Demokrasi anca dil de dicek kadar örnekler :D BI Hilal Cebeci bile sizlerden kiymetli gözümüzde. CEMLER MÜJDATLAR METINLER SIZI . . . .

yanıt1
yanıt0
250 bin tl saat takan halkın adamı:

kadın haklı dağılın

31
30
yanıtYanıtla
KOMANÇİ:

Hesap ettim adam 25 yıldır çalışıyor yani hergün o saat için 30 lira bir kenara atsa ancak alabiliyor. . puhahaha. . BALIK BAŞTAN KOKTU.

yanıt5
yanıt9
Tüm 187 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title