www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ünlü Sanatçı İnegöl´de Klip Çekiyor

Ünlü Sanatçı İnegöl´de Klip Çekiyor

Ünlü Şarkıcı Mabel Matiz, ?Boyalı Da Saçların? isimli yeni şarkısının klip çekimlerine İnegöl Sultaniye Mahallesi´nde başladı.

Ünlü Şarkıcı Mabel Matiz,  ?Boyalı Da Saçların? isimli yeni şarkısının klip çekimlerine İnegöl Sultaniye Mahallesi´nde başladı. Klibin yönetmenliğini Nesimi Yetik, görüntü yönetmenliğini ise Vedat Özdemir yapıyor.
İnegöl´ün Sultaniye Mahallesi´nde çekimlerine başlanan klibin, , İnegöl´de çekilmesine vesile olan Veysel Kaya ise  aynı zamanda klibin senaryo yazarlığını yapıyor. Deneme çekimlerine başlanan klip önümüzdeki günlerde  tanıtılarak gösterime sunulacak.
Klibin senaryo yazarı İnegöllü Veysel Kaya yaptığı açıklamada, ? Yaklaşık üç ay önce eşimle sohbet ederken Mabel Matiz´ in bu şarkısıyla alakalı kilip çekme fikrimin olduğunu söylemiştim ve eşimin çok hoşuna gitti. Eşimin teşvikleri sonucunda ben bu senaryoyu kağıta döktüm ve mail oratımında Mabel Matiz´ in menajerlerine gönderdim. Daha sonra İstanbul´a davet edildim ve senaryounun hikayesini esinlendiğim İnegöl adetlerini anlattım. Onlar ise bana, çekimleri İnegöl´de yapmamızı söylediler ve bölgeye yoğunlaştık. Daha sonra İstanbul´dan bir ekiple gelerek Sultaniye Mahallesi´ne araştırma yaptık. Hikayede geçen şeylerle alakalı mekan ve kostüm ayarlaması yaptık. Sonuç olarak hayalimiz gerçek oldu ve İnegöl´ümüzün değerlerini Türkiye´ye tanıtmış olduk." dedi

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19