Haberler

Ünlü Oyuncu Zeynep Beşerler'den Şaşırtan Çocuk Yorumu: Sırf Masraf

Güncelleme:

Oğlu Kerem'le Etiler'de görüntülenen Zeynep Beşerler, ikinci çocuk soruları için "Bu devirde çocuk büyütmek çok zor, sırf masraf." dedi.

Zeynep Beşerler, önceki gün Etiler'de oğlu Kerem İçgören'le alışveriş yaptı. Ünlü oyuncu ikinci çocuk sorularına "Bu devirde çocuk büyütmek sırf masraf." yanıtını verdi.

"BU DEVİRDE ÇOCUK BÜYÜTMEK SIRF MASRAF"

Milliyet'in haberine göre, başarılı oyuncu, "İkinci çocuk ister misiniz?" sorusuna, "Böyle iyi. Eğitim ve ekonomik açısından bu devirde çocuk büyütmek zor. Sırf masraf. İyi bir eğitim vermek için tek çocuğa odaklanacaksınız" yanıtını verdi.

Ünlü Oyuncu Zeynep Beşerler'den Şaşırtan Çocuk Yorumu: Sırf Masraf

2016 YILINDA ANNE OLDU

Ünlü oyuncu 2013 yılında Emir İçgören'le Bodrum'da dünya evine girdi. Emir-Zeynep İçgören çiftinin Kerem adından bir oğlu var. Beşerler, oğlunu 2016 yılının mayıs ayında kucağına aldı.

Ünlü Oyuncu Zeynep Beşerler'den Şaşırtan Çocuk Yorumu: Sırf Masraf

Ünlü Oyuncu Zeynep Beşerler'den Şaşırtan Çocuk Yorumu: Sırf Masraf

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Beşerler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (34)

İlginç:

çocuğa ''''sırf masraf''''gözüyle bakmak ifadesi ne kadar sağlıklıksız bir düşünce. .

16
5
yanıtYanıtla
isim:

eğitim sağlık kıyafet oyuncak herkes sizin gibi döl israfı doğurmuyor bir birey yetiştirmek gerçekten masraf

yanıt3
yanıt6
İSİM:

SADECE LAF SÖYLEMEK İÇİN LAF SÖYLEMİŞŞİNİZ. KEŞKE AİLEN PARAYA KIYIP EĞİTİM VERSEYDİ. BİR BENİM YORUMUMA BAK BİRDE SENİN CAHİL YORUMUNA.

yanıt4
yanıt1
İlginç:

Biri benim yerime sana cvp vermiş isim.karadeniz tek.üniv mezunuyum muhaseciyim.Kalın kafana sok oradaki sırf masraf kelimesi çocuk için eğreti durmuş kaba bir dil kullanmış.Bu habere de o yüzden yorum yaptım.Umarım zekan buna yeter..

yanıt4
yanıt0
mebrure:

Çocukların umurunda bile değil bu ailelerin masraf dediği. Pazardan aldığını bile giyerler. Siz onları öyle yapıyorsunuz. Çocuk ilgi ister , sevgi ister.

15
1
yanıtYanıtla
kale:

he giyer ben bi esnafım burda zıp zıp zıplayan bagıran çağıran istediği olsun diye tepinen cocuklar var buldun pazardan alınanı giyecek cocuk kalmadı. begenmiola bile

yanıt1
yanıt1
ASLI:

AYNEN KATILIYORUM. ÇOK ÇOCUK YAPIP SOKAĞA SALIP MEVLAM KAYIRA DEMEKLE OLMUYOR BU İŞLER. 2 DEN FAZLASI ÇOK FAZLA. 1 TANE ÇOCUĞUN OLSUN AMA EN İYİ İMKANLARI VER BENCE. AMA EN İYİSİ HİÇ YAPMAMAK. ÇOLUK ÇOCUKLA UĞRAŞACAK BİRİ DEĞİLİM BEN. YAŞAMAK, DUR DURAK BİLMEDEN ÇILGINCA EĞLENMEK, SONUNA KADAR HAYATIN TADINI ÇIKARMAK İSTİYORUM.

4
10
yanıtYanıtla
İşin aslı:

Eğitim ailede başlar çocuk büyütmek emek ve zahmet ister.Para bir yere kadar götürür çocuğun içinde olacak.Bilinçli anne baba olduktan sonra gerisi güzel olacaktır.sadece maddi olarak değil manevi olarakta yetebilmek gerekir.

10
2
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

lüzumsuz varlıklar..

10
2
yanıtYanıtla
adsız:

sana sadece şu kelimeyi uygun buluyorum . . . . GERİZEKALI . . . . .

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title