Haberler

Ünlü Oyuncu Birce Akalay'dan İnce'ye Mesaj: Minnettarım, İyi ki Varsınız

Güncelleme:

Oyuncu Birce Akalay, İnce'ye hitaben "Uzun zamandır hasretle yolunu gözlediğimiz 'Umuda' ve her şeyden önemlisi insanımızı birleştiren vizyonunuza minnettarım. İyi ki varsınız" paylaşımı yaptı.

Oyuncu Birce Akalay, 24 Haziran seçimlerinin oy sayımı devam ettiği saatlerde sosyal medya hesabından CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yle ilgili bir paylaşımda bulundu. Akalay, "Uzun zamandır hasretle yolunu gözlediğimiz 'Umuda' ve her şeyden önemlisi insanımızı birleştiren vizyonunuza minnettarım. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

OYUNCU BİRCE AKALAY, İNCE İLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN BİR YAZI PAYLAŞTI

Son olarak Siyah Beyaz Aşk adlı dizide izlediğimiz Birce Akalay, henüz oy sayımları sürerken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yle ilgili dikkat çeken bir yazı paylaştı.

Oyuncu Birce Akalay'dan İnce'ye Mesaj

"UZUN ZAMANDIR HASRETLE YOLUNU GÖZLEDİĞİMİZ UMUT" VURGUSU

Birce Akalay şu ifadeleri kullandı: Sayın vekilim. Bu ülke için biriktirdiğiniz tüm güzel niyetlere, çabalarınız ve yüzünüzden okunan yorgunluğunuza, yorgunluğunuza rağmen kalbinizin enerjisine, gücüne, bize dalga dalga yaydığınız, yayıldıkça büyüyen uzun zamandır hasretle yolunu gözlediğimiz "Umuda" ve her şeyden önemlisi insanımızı birleştiren vizyonunuza minnettarım. İyi ki varsınız.

Oyuncu Birce Akalay'dan İnce'ye Mesaj

Oyuncu Birce Akalay'dan İnce'ye Mesaj

Oyuncu Birce Akalay'dan İnce'ye Mesaj

Oyuncu Birce Akalay'dan İnce'ye Mesaj

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muharrem İnce Sosyal Medya Birce Akalay Magazin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (195)

VATANIMMM:

Siz Tayyip Beye Kurban Olun . . , Asil Herkesi Kucaklayan Akp liderliginde RECEP TAYYIP ERDOGAN DIR.

43
21
yanıtYanıtla
Taner A.:

Hay maşallah bari adını doğru yaz TAYİP yazacaksın TAYYİP değil

yanıt3
yanıt4
Şeyma:

Ekmek elden su gölden yaşıyorsunuz rahatiniza diyecek yok hala nankörlük yapıyorsunuz sanatçı bozuntulari.yaziklar olsun daha. Bu adam ne yapsin size ya

44
17
yanıtYanıtla
kafkef:

sanat a saygı göstersin mesela

yanıt1
yanıt3
Cellat:

Sanatçı ile oyuncu arasında çok fark var değilmi kafkef

yanıt1
yanıt1
bir başkadır benim memleketim entelleri:

sanatçı kesim siyasi taraf olmamalı birde yaşın kadar konuş daha dünkü bir çocuksun el bebek gül bebek büyümüşsün sıkıntı yoksulluk nedir görmemişsin ekmeğin fiyatı kaç lira diye sorsalar bilmezsin 2 dizi çevirmekle kendini bir b. k. m zannetme senin adını sokakta sorsalar kaç kişi tanır ? zurnanın son deliği !!!! memlektetinden halkından memnun değilsen git bu ülkeden o zaman seni tutanmı var ?

48
9
yanıtYanıtla
CHP:

SENDE YOKSULSUN AMA HALA AKEPEYE OY VEREBİLİYORSUN BEYİN OLMADAN YAŞABİLİYORSUN ÇOK ENTRESAN. . . SİZLER BU ÜLKEYİ TERKEDİP İSTEDİĞİNİZ ŞERİAT ÜLKESİNE YERLEŞSENİZDE BİZ DE ATAMIZIN KURDUĞU GÜZEL ÜLKEMİZDE LAİK YAŞAM SÜRSEK KOYUNLAR. .

yanıt2
yanıt1
ZİRZOP:

birce hadi canım hadi, avrupa da ya da amerikada ev al. . birazda orda kazan ekmeğini. . . burda havadan kazanmak kolay akıllım. . .

26
22
yanıtYanıtla
ZİRZOP BOŞSUUN:

SENDE HAKLISIN AYDINLARIN HEPSİ AVRUPAYA SİZİN GİBİ YOBAZLAR BURADA KALSIN İRAN OLSUN

yanıt1
yanıt0
Zafer:

Bu adam ne yapmışda buna teşekkür ediyo anlamış değilim bunun yorgunluğu mitinglere cikip nağralar atmaktan ibaret sadece hanimefendi at gözlüklerinizi cikarin artik

31
16
yanıtYanıtla
Tüm 195 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title