Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlü isimler dünyaya açılacak

Dünyamızı değiştirmek için gelen 2018 yılı, kişisel hayatlarımızda olmaz gözüyle baktığımız konuları düzenleyecek kadar parlak ve can alıcı bir güce sahip! Hal böyle olunca bu yıl herkesin hayatında adeta bir dönüm noktası olacak. Sizin de olabilir...
Bugün diğer günler gibi sıradan bir gün değil! Gökyüzünde her şeyin konuşulduğu bir dönemden geçerken insanlık doğrusuyla eğrisiyle yüzleşiyor.
Kendimizi güzelliklerle donatmak için dünyamıza daha naif davranarak başlayabilirsiniz… 'Şimdi hayatlarınızı harekete geçirme zamanı' diyor 21'inci yüzyıl! Altın çağdan geçerken 2018 yılının en önemli tutulmalarına günler kala içinizdeki basıncı enerjiye çevirebilir, kendinizi nerede, nasıl görmek istediğinizi düşünebilirsiniz...
Hayatlarımızın önemli yıllarının kapılarını aralayacak zaman dilimindeyken gündeminizin karmaşasından çıkın. Göz önündeki birkaç ünlüden örnek verebilirim.
Çünkü 2018 yılı bu burçta doğanlara altın yollar açmayı hedefliyor. 'Kim bu ünlüler?' diyecek olursanız buyurun...
Kıvanç Tatlıtuğ: Akrep burçlarının en ön plana çıkanı olmakla kalmayacak, gündemi şaşırtacak, ters köşe edecek birçok projede yer alacak.
Burak Özçivit: 2018 yılında Türkiye sınırlarını aşacak. Oğlak burçlarının en ön plana çıkanları arasında yer alırken, reytingleri ile de konuşulacak.
Engin Altan Düzyatan: Aslan burçlarının en çok kazananları arasında yer alacak. Aslan burcunun en belirgin isimleri arasında yer alan Düzyatan, son yıllarda gönül verdiği projeleri ile yurt dışında da rağbet görürken sanatın çok daha farklı kollarında karşımıza çıkmaya devam edecek. Aslan'lar yön değiştirdikleri bir yıldan geçerken hayallerine ulaşmaları zor olmayacak.
Kenan İmirzalıoğlu: İkizler burcunun çektiklerinden nasibini aldı. 2018, İkizler burçları için altın çağ olurken İmirzalıoğlu, yurt dışına açılacak

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Neptün ilişkisi doğaüstü konuların oluşturduğu gelişmelere vurgu yapıyor. Uzay bilimleri ve astronomi adına yeni gelişmeler yaşanırken, NASA'nın ilginç açıklamalarını duyabiliriz. Güneş, bir ay boyunca Kova burcunda yer alırken, sosyal yanımızı da ön plana çıkarmamıza yardımcı olacak. Herkes için hareketli günler başlıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA