TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Kozaklı Termal Birliği (KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal, şifa kapısı Kozaklı ilçesine davet etti.

Yılın tüm yorgunluğu ve stresini üzerinden atmak adına Kozaklı şifalı suyunun çok iyi geldiğini belirten Ünal, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız'ı Kozaklı ilçemizdeki termal kaplıcalarımıza bekliyorum diyerek kendilerini Kozaklı'ya davet etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğı da bu davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek inşallah en müsait bir zamanda bu güzel teklifi değerlendirelim diyerek Kozaklı Termal Kaplıcalarına gelme sözü verdi.

NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ise öncelikle Kozaklı gibi kaplıcalarıyla ünlü bir şifa merkezinin bölgemizde bulunmasından dolayı yöre insanları olarak kendilerinin oldukça şanslı olduklarını ifade ederek başarılı çalışmaları ve nazik daveti sebebiyle Başkan Ünal'a teşekkür etti.

Başkan Ünal, Hisarcıklıoğlu ile Parmaksız'ı ve iş dünyasını Kozaklı da ağırlamaktan şeref duyacağını belirtti.

"Sudan gelen sağlık"  KOZAKLI 

KOZTEB Başkanı Ünal www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında;- Son yıllarda büyük atılım yapan ve oldukça modern ve konforlu tesislerine sahip olan Kozaklı Termal kaplıcalarının geçte olsa keşfedilmiş olması çok önemli.

Kozaklı kaplıcalarına gelen şifa buluyor, ve son yıllarda Türkiye'nin dört bir yanından gelen bir çok ünlü iş adamlarına da ev sahipliği yapıyor.

Kaplıcamız Tüm iş dünyasının önemli tercihleri arasında yer alıyor diyen KOZTEB Başkanı Cumhur Ünal, strese karşı rahatlamanın yolununda Kozaklı'nın suyu olduğunu belirterek, bütün iş adamlarını Kozaklı Termal kaplıcalarına davet etti.

Ünal açıklamasında Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde 
bulunan Kozaklı Termal Kaplıcaları, yurdun dört bir yanından gelenlerin akınına uğruyor. Kaplıcaya gelenler, şifalı olduğu için kaplıca suyunu tercih ettiklerini söylüyor dedi.

Sifa arayanlar Kozaklı Kaplıcaları'na akın ediyor

Kozaklı Termal Birliği (KOZTEBBaşkanı Cumhur Ünal ,Kozaklı kaplıca suyunun her derde deva olduğunu, hem yüzmek hem tatil ve stresten uzaklaşarak yıl boyu yorgun düşen vücudun şifa bulması için tüm iş dünyasını Kozaklı Termal kaplıcalarına davet ediyorum dedi. Yine romatizma, solunum, sinir sistemi, sindirim sistemi, böbrek, idrar yolları ve böbrek taşı ile metabolizma bozuklukları gibi hastalıklar yüzünden sıkıntı yaşayanlar içinde, çok sayıda vatandaşlarımızın Kozaklı kaplıca suyunu bu tür hastalıklara iyi geldiği için tercih ettiğini belirtti.

Başkan Ünal " Kozaklı Kaplıca suyu her derde deva. Yaz kış demeden Herkesi buraya davet ediyoruz." dedi.