""

Ünlü: Çıraklığını yapmadığım işin ustalığına soyunmam « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:20

Ünlü: Çıraklığını yapmadığım işin ustalığına soyunmam

Yozgat’ta bu ay sonunda yapılacak olan 100. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığının güçlü adayı İbrahim Ünlü, çocukluğundan beri Sanayi Sitesinin tozunu çamurunu yutarak bu günlere geldiğini belirterek, “Çıraklığını yapmadığım işin ustalığına soyunmam.”dedi.

Ünlü: Çıraklığını yapmadığım  işin ustalığına soyunmam
Son Güncelleme :

19 Mart 2018 - 9:46

31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan 100. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı seçiminde üyelerin isteği ve teveccühü ile aday olduğunu belirten İbrahim Ünlü, başkan seçilmesi halinde oldukça iddialı projeleri bir bir hayata geçireceklerini söyledi.
Esnaflık hayatına eski sanayi sitesinde başlayan İbrahim Ünlü, 2000 yılından itibaren 18 yıldır da mevcut 100. Yıl Sanayi Sitesinde faaliyetini sürdürdüğünü ifade etti. Bu süre içerisinde 8 yıl Belediye Meclis Üyeliği, 16 yıl Marangozlar Esnaf Odası Başkanlığı, 4 yıl bir siyasi partinin ilçe başkanlığı, Yozgat Çıraklık ve Mesleki Eğitim ve Ticaret Lisesi Okul Aile Birliği Başkanlığı ve kısa bir dönemde Yozgat Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı ile 8 yılda Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.
HİZMET İÇİN
GELİYORUZ SİZLER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Hazırladıkları projelerle 100. Yıl Sanayi Sitesini Türkiye’de örnek bir site haline getireceklerini vurgulayan Ünlü, “Biz esnafımıza hizmet etmek için geliyoruz ve projelerimizi hayata geçirmek için ekibimizle gece gündüz demeden çalışacağız. Gerçekleştirmeyi planladığımız bu projelerimiz asla havada kalmayacak. Allah nasip ederde başkan seçildiğimiz günden itibaren çalışmalara başlayarak sözle değil icraatlarımızla ön planda olacağız.”diye konuştu.
Kendisinin de yıllardır Sanayi Sitesinde esnaflık yaptığını ve esnafın sorunlarını, sanayinin durumunu en iyi bilenlerden birisi olduğunu vurgulayan Ünlü, “Yıllardır sanayi sitesinde esnaflık yapıyorum. Sanayimizin durumunu burada yaşayan birisi olarak en iyi bilenlerden birisiyim. Zaman zaman esnaf arkadaşlarımızla yaptığımız istişarelerde sanayimize hizmet etme anlamında “neler yaparız ve neler yapmalıyız” arayışı içinde olduk. Esnaf arkadaşlarımızın da görüşleri ve istekleri doğrultusunda farklı ve oldukça iddialı projelerimizi hazırladık. Başkan seçilmemiz halinde bu projelerimizi tek tek hayata geçirerek sanayi esnafımıza en büyük hizmeti yapmanın gururunu yaşayacağız.” şeklinde konuştu.
100. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İbrahim Ünlü, hazırladığı 10 maddelik projesini şöyle sıraladı:
1. Kooperatifimize ait toplantı salonu, cenaze ve hac organizasyonlarında kullanılmak üzere de ayrıca salon yapacağız
2. Sanayi sitemizin iki girişine de sanayimizi gösterir todem yapılacak
3. Blok başlarına da herkesin işyerini gösterir cepli tabela sistemi yapılacak
4. Yeni kurulacak sanayimiz için ayrıca bir kooperatif kurulması çalışması yapılacak ve elbette devam edecek ve orası da aktif olacak.
5. Sanayimizde bulunan hurda araçlar için park yapılacak.
6. Her caddemize kamera sistemi takılacak veya emniyetimiz ile görüşülerek Mobese sistemi takılması sağlanacak.
7. Ramazan ayında iftar yemeği verilecek, vefat eden esnafımıza Mevlidi Şerif okutulacak ve bütün esnafımız bir araya gelerek birlik beraberlik ve kaynaşmamız sağlanacak.
8. Vefat eden eski ustalarımıza saygı için onlara bir resim köşesi yapacağız.
9. Makam aracını satacağız.
10. Her meslek grubunu ayrı ayrı toplayıp istişare yapacağız.
Ünlü, bu ayın sonunda yapılacak olan 100. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı adaylığında üyelerinin desteğini istediğini belirterek “Çıraklığını yapmadığım işin ustalığına soyunmam”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.