Haberler

Oyuncu Pelin Akil, İkiz Bebeklerini Dünyaya Getirdi

Güncelleme:

Oyuncu Anıl Altan ile dünya evine giren Pelin Akil, bugün Alin ve Lina ismini verdikleri ikiz bebeklerini dünyaya getirdi.

Ünlü oyuncu Pelin Akil doğum yaptı. 2016 yılında meslektaşı Anıl Altan ile görkemli bir tören ile evlenen Pelin Akil ikiz bebeklerine kavuştu.

İkiz kız bebekleri dünyaya gelen ünlü çift bebeklerine Alin ve Lina adını verdi. Pelin Akil'in yakın dostu Melis Kaygılaroğlu hastanede çektirdiği bir fotoğrafı "Canım kızlarım" notu ile paylaştı.

Oyuncu Pelin Akil, İkiz Bebeklerini Dünyaya Getirdi

BABY SHOWER DÜZENLEMİŞTİ

Çift, geçtiğimiz ikiz bebeklerine baby shower partisi düzenledi. Çiftin düzenlediği partiye Şenay Özgün, Tarık Özgün, Berna Altan, Hakan Altan, Minel Altan ile yakın arkadaşları Uraz-Melis-Ada Kaygılaroğlu, Akasya Asıltürkmen, Nilperi Şahinkaya, Göksen Ateş, Nilay Cafer, Doğukan Medetoğlu, Aslıhan Güner, Ahmet Aksöz gibi isimler katılmıştı.

Oyuncu Pelin Akil, İkiz Bebeklerini Dünyaya Getirdi

Akil, yaptığı açıklamada yaşadığı duyguları şu sözlerle anlatmıştı: "Hayatımızda yepyeni bir dönem başlıyor. O kadar temiz bir sayfa başlıyor gibi hissediyorum ki tüm hamileliğim boyunca beyaz sabun kokusu alıyorum ve bunu aşırı sever oldum. O yüzden de bugün arkadaşlarıma güllü sabunlar hediye ettim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Anıl Altan Pelin Akil Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (9)

BİNGÜL TEYZE:

Rabbim ömürlerine ömür katsın analı babalı büyütsün inşallah

13
0
yanıtYanıtla
komplocu:

demekki gevurlarmış.

3
9
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

İsimleri iğrenç

2
7
yanıtYanıtla
FANİ:

Allah analı babalı büyütsün.Ömürleri uzun amelleri hayırlı olsun.

6
0
yanıtYanıtla
Çok benziyorlar:

Dantel isimlikler aynı dükkandan alınmış

2
2
yanıtYanıtla
Bunlar Çocuk ismi mi:

Yoksa pastane mi açmışlar anlamadım.

2
1
yanıtYanıtla
Yarcan:

Aga ikiz değil üçüz de olsa aç kalmaz o bebeler.Maşallah ı var analarının.

1
2
yanıtYanıtla
KAAN:

KILIÇDAROĞLUNA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM YAPANLAR PROVAKATİF EYLEMDE BULUNMUŞLARDIR

2
0
yanıtYanıtla
Bebek diye dantel gösteriyor:

Niye dantel, balon da olurdu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title