Ünlü Bild Gazetesi: Türkiye'yi tercih edin

Başkan Menderes Türel’in Antalya’nın tanıtımı için gerçekleştirdiği Almanya ziyaretinin ardından ülkenin en önemli gazeteleri Antalya’yı sayfalarına taşımaya devam ediyor.

Ünlü Bild Gazetesi: Türkiye'yi tercih edin

Başkan Menderes Türel’in Antalya’nın tanıtımı için gerçekleştirdiği Almanya ziyaretinin ardından ülkenin en önemli gazeteleri Antalya’yı sayfalarına taşımaya devam ediyor.

09 Haziran 2016 Perşembe 21:32
Ünlü Bild Gazetesi: Türkiye'yi tercih edin
Başkan Menderes Türel’in Antalya’nın tanıtımı için gerçekleştirdiği Almanya ziyaretinin ardından ülkenin en önemli gazeteleri Antalya’yı sayfalarına taşımaya devam ediyor. Almanya’nın en çok okunan dünyaca ünlü gazetesi Bild, çocuklu Alman ailelere tatil için Türkiye ve Antalya’yı önerdi. Başkan Türel, Almanya temasları sırasında Bild’i de ziyaret etmiş gazetenin CEO’su Kai Diekmann’a hem Antalya’yı anlatmış hem de Antalya’ya davet etmişti.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geçtiğimiz günlerde Almanya’ya yaptığı ziyaret ve gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Alman basınının Antalya ve Türkiye’ye olan ilgisi sürüyor. Geçtiğimiz hafta Almanya’nın en yüksek tirajlı ve saygın  gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung’un Ortadoğu Editörü Rainer Hermann, Başkan Türel ile yaptığı röportajı “Antalya’da yeni bir Hollywood yaratılıyor” başlığı ile yayımlamıştı. Turizm sektörünün en yüksek tirajlı dergisi FVW'nin yayın yönetmeni Klaus Hildebrandt ise Türel’in temaslarına yer verdiği makalesinde Antalya’nın uygun fiyata kaliteli tatilin adresi olduğunu ifade etmişti.

BİLD TÜRKİYE’Yİ ÖNERDİ
Son olarak Almanya’nın en çok okunan günlük gazetesi Bild, Türkiye’yi sayfalarına taşıdı. Başkan Menderes Türel’in Almanya’daki programları sırasında ziyaret ettiği gazete yayınladığı haberde; özellikle deniz tatili planlayan çocuklu Alman ailelerin bu yıl rezervasyon yapma konusunda çok çekimser kaldıkları ve kararlarını son anda verecekleri tespitinde bulunarak, bu ailelere Antalya ve Türkiye’yi önerdi. Gazete haberinde, son anda karar vermek isteyen çocuklu aileler için İspanya ve Portekiz’de tatilin hem çok pahalı olduğunu hem de bu ülkelerde tam doluluk yaşandığını hatırlatarak, 2 çocuklu bir ailenin aynı şartlarda Türkiye’de yüzde 40 daha ucuza tatil yapabileceğini belirtti. Bild, haberinde “Buradaki mükemmel fiyat/hizmet oranı başka bir destinasyonda bulunamaz” ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 09.06.2016 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81