SON DAKİKA



Haber > Ordu > Üniversiteli Ceren'in ölümü için özel ekip kuruldu

Üniversiteli Ceren'in ölümü için özel ekip kuruldu

04 Aralık 2019 Çarşamba - 15:52




Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.





Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'i, evinin önünde bıçakla saldırarak öldüren zanlının yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Çok sayıda iş yerinin kamera kayıtlarını inceleyen polis, zanlının kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Ekiplerin gece boyunca bazı güvenlik kameralarını incelediği, ancak zanlının bu görüntülerde yüzünün net olmadığı belirlendi.

ÖZEL EKİP KURULDU

Cinayetin ardından Ordu Emniyet Müdürlüğü, saldırganı yakalamak için harekete geçerek özel ekip kurdu. Ceren'in, bale antrenmanı yaptığı kurstan eve kadar olan 2.5 kilometrelik mesafeyi yürüyerek geldiği belirlendi. Polis, güzergahtaki ve olay yerindeki güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtları ile Ceren'in cep telefonunu incelemeye aldı. Özel ekip, Ceren'in en son kimlerle görüştüğünü ve tehdit edilip edilmediğini inceliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap