Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 29995 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2017 - 12:09

UNITEKS Firmasından İlimize Yatırım

Büyüt
Küçült
UNITEKS Firmasından İlimize

Sayın Valimiz Hasan Karahan, 2. Organize Sanayi Bölgesine kuracakları fabrika için ilimizde bulunan UNITEKS Genel Müdür Yardımcısı Maşuk Pamuk’u bugün Makamında kabul etti.
 
Firma ve ilimize yapacakları yatırımla ilgili Vali Karahan’a bilgi sunan UNITEKS Genel Müdür Yardımcısı Maşuk Pamuk;  tekstil ve konfeksiyon alanında Türkiye’nin ilk üç firması arasında yer alan UNITEKS’in Bulancak’ta 2. Organize Sanayi Bölgesine yapım ruhsatı alan ilk firma olduğunu belirterek, bölgeye ilk etapta 450-500 kişi istihdam edilecek bir fabrika kuracaklarını söyledi.
 
Pamuk ayrıca, önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacak fabrikanın inşaatının hızla bitirilerek, 2018 yılının ortalarında aktif hale getirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, yatırım potansiyeli bulunan ilimize yerli yabancı tüm yatırımcıları beklediklerini ifade ederek, Ülkemizin sayılı ve köklü firmalarından biri olan UNITEKS firmasının kuracakları fabrikayla ilimizde ciddi anlamda istihdam sağlayacağını söyledi.
 
Ziyarette Bulancak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ve Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu da hazır bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir