SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman hedefi belirledi!

Ünal Karaman hedefi belirledi!

17 Ekim 2019 Perşembe - 09:54




Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman futbolcularını uyardı.





Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman işi sıkı tutuyor. Oyuncularından paslaşmalar esnasında adam eksiltmeye dikkat etmelerini isteyen Karaman, "Hızlı karar, doğru pas, doğru hamleler" uyarısını yapıyor.

Tenik direktör Ünal Karaman, işi çok sıkı tutuyor, futbolcularını sık sık uyarıyor. Oyuncularının paslaşmaları esnasında adam eksiltmeye dikkat etmelerini isteyen tecrübeli hocanın, "Birbirinizle paslaşırken arkanızdan, yanınızdan rakibinizin müdahalelerini de görebilmelisiniz. Çok çabuk karar verip çabuk oynamalısınız. Doğru pas, doğru hamleler çok önemli. Paslarınızı birbirinizi görerek vermelisiniz" uyarılarını yapması dikkat çekti.

DOKUZ PUAN ALMALIYIZ

Teknik direktör Ünal Karaman, Gaziantep, Krasnodar ve Başakşehir maçlarında 9 puanlık hedef koydu. Oyuncularının üstün gayretinden memnun olduğu her fırsatta dile getiren Karaman, her maçı tek tek düşünmeleri gerektiğini aktardı. 53 yaşındaki hoca, alacakları her 3 puanın hedeflerine kendilerini bir adım daha yaklaştıracağını belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap