Haberler

İkinci Kez Umreye Giden Şarkıcı Aleyna Dalveren, Hediye Gelen İçkiyi Kanalizasyona Döktü

Güncelleme:

Sinan Akçıl'la düet yaparak adını duyuran şarkıcı Aleyna Dalveren, ikinci kez umreye gitti. Dalveren, umre dönüşü kendisine gelen içkiyi "Efendilerimiz içkileri dökerken nasıl sevap yazdıysan bana da öyle yaz Allah'ım" diyerek kanalizasyona döktü.

Sinan Akçıl'a ait 'Enerji' şarkısı tanınan genç şarkıcı Aleyna Dalveren, ikinci kez umreye gitti. Umre dönüşü kendisine hediye gelen içkiyi gören şarkıcı, dışarı çıkarak içkiyi kanalizasyona döktü.

İkinci kez umreye giden genç şarkıcı Aleyna Dalveren, yaşadığı duyguları şu sözlerle anlattı: "Rabbim sana binlerce kez şükür 2. kez nasip oldu evine gelmek... Allah'ım isteyen herkese nasip eylesin dualarını kabul eylesin. Bir bilseniz Kabe'nin nasıl güzel bir kokusu var huzur verir içinizi titretir."

İkinci Kez Umreye Giden Şarkıcı Aleyna Dalveren, Hediye Gelen İçkiyi Kanalizasyona Döktü

İÇKİYİ KANALİZASYONA DÖKTÜ

Aleyna Dalveren daha sonra ise kendisine gelen hediye içkiyi sokakta kanalizasyona döktü. O anları da hesabından yayınlayan Dalveren "Ey Allah'ım içkiyi yasak kıldığın gün sahabe efendilerimiz bütün içkilerini Medine sokaklarına döküp günlerce oluk oluk o içkiler akarken onlara nasıl sevap yazdıysan bana da öyle sevap yaz Allah'ım sen şahit ol senin için döküyorum bunu" yazdı.

İkinci Kez Umreye Giden Şarkıcı Aleyna Dalveren, Hediye Gelen İçkiyi Kanalizasyona Döktü

İkinci Kez Umreye Giden Şarkıcı Aleyna Dalveren, Hediye Gelen İçkiyi Kanalizasyona Döktü

İkinci Kez Umreye Giden Şarkıcı Aleyna Dalveren, Hediye Gelen İçkiyi Kanalizasyona Döktü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Akçıl Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (136)

ali:

sadece sen ve yaradan bilsin ne yaptığını şovmenliğin bir anlamı yok allah katında

54
0
yanıtYanıtla
Umreye giden hacı:

Bunlar yapıldı tutmaz. Başka bir prim bulsun kendine. Artık yemiyoruz bu numaraları :)

42
5
yanıtYanıtla
sss:

unutma prim yapmayan ve zor olan dini olgulardır . Şeytanın oyuncakları oldukca prim yapar

yanıt1
yanıt0
hope:

ülke disneyland gibi. . . . . . . . . . .

41
0
yanıtYanıtla
by-X:

Bazıları haşa karar verici olmuş. Müsade edin de Rabbim karar versin. Allah doğru yoldan ayırmasın ibadetlerini kabul etsin demek düşer bize. Ya dediğiniz gibi değilse bu iftiranın hesabını siz nasıl vereceksiniz?

11
28
yanıtYanıtla
antix:

gavat! ya o baş örtüsünü çıkarmamak için okulundan düzeninden olan samimi insanlar ne olacak, dinide dansöz dini yaptınız karektersiz mezdekeler!

yanıt2
yanıt1
by-X:

Dini inancını savunan insana! bak. Ağzında hakaret dolu sözler. Okul ile düzen ile ne alakası var? Reklam yapıyorsa hesabını zaten verecek. Ya yapmıyorsa siz nasıl hesap vereceksiniz? Böyle bir hassasiyetiniz var mı? Üsluba bakılırsa sanmıyorum.

yanıt0
yanıt4
X:

Dökülürmü nimet

6
21
yanıtYanıtla
Yazık sana:

Vay cahil bay yazık kafir oluyorsun haberin yok

yanıt2
yanıt2
Yazık sana:

Vay cahil vay kafir olıyorsun haberin yok

yanıt2
yanıt2
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title