Umre ödüllü bilgi yarışması

GÜNDEM 13.02.2017 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2738+ kez okundu.
 

Umre ödüllü bilgi yarışması

Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İl Danışmanı Nihat Yayla,...
...bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek Ufka Yolculuk yarışmasında dereceye giren 76 kişinin umre seyahatiyle ödüllendirileceğini belirterek toplamda 27 bin TL para ödülü verileceğini Giresun’da düzenlenen yarışmada dereceye girenlere de il ödülleri takdim edileceğini ifade etti.Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İl Danışmanı Nihat Yayla, 76 umre ödülü ayrıca yarışmaya katılanlar arasından 10 kişinin de çekilişle Umre Seyahati ya da belirlenen ülkelerden birine (Fas &İspanya, Bosna Hersek, Hindistan, Kudüs, Özbekistan, Endonezya, Balkanlar, Tunus, Ürdün, İran) 5 günlük dosta yolculuk seyahati kazanacağını bildirdi. Yayla ayrıca iPad Air ve iPad Mini ödüllerinin de sahiplerini bulacağını ifade ederek Ufka Yolculuk Yarışması’na tüm Giresunluların katılımını beklediklerini söyledi.Ufka Yolculuk Yarışmalarına Giresun da ev sahipliği yapıyor. Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İl Danışmanı Nihat Yayla, Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü’nün temsilciliklerinin aracılığıyla yarışmanın tüm Türkiye’de gerçekleştiğini ifade etti.  
Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İl Danışmanı Nihat Yayla,...
...bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek Ufka Yolculuk yarışmasında dereceye giren 76 kişinin umre seyahatiyle ödüllendirileceğini belirterek toplamda 27 bin TL para ödülü verileceğini Giresun’da düzenlenen yarışmada dereceye girenlere de il ödülleri takdim edileceğini ifade etti.
Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İl Danışmanı Nihat Yayla, 76 umre ödülü ayrıca yarışmaya katılanlar arasından 10 kişinin de çekilişle Umre Seyahati ya da belirlenen ülkelerden birine (Fas &İspanya, Bosna Hersek, Hindistan, Kudüs, Özbekistan, Endonezya, Balkanlar, Tunus, Ürdün, İran) 5 günlük dosta yolculuk seyahati kazanacağını bildirdi. Yayla ayrıca iPad Air ve iPad Mini ödüllerinin de sahiplerini bulacağını ifade ederek Ufka Yolculuk Yarışması’na tüm Giresunluların katılımını beklediklerini söyledi.
Ufka Yolculuk Yarışmalarına Giresun da ev sahipliği yapıyor. Giresun Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İl Danışmanı Nihat Yayla, Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü’nün temsilciliklerinin aracılığıyla yarışmanın tüm Türkiye’de gerçekleştiğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.