phishing

Ümraniyespor'un hedefi 1.ligdeki yerini garantilemek

Ümraniyespor'un hedefi 1.ligdeki yerini garantilemek

Ümraniyespor'un hedefi 1.ligdeki yerini garantilemek
23 Temmuz 2017 - 06:24 - Güncelleme: 23 Temmuz 2017 - 08:04

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci kampını Afyonkarahisar'da  sürdüren TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor her zaman hedefin içinde olmaya çalışan bir takım olarak biliniyor.


Afyonkarahisar'daki kampta yeni sezon hazırlıklarını sürdüren TFF 1. Lig'in iddialı takımlarından Ümraniyespor, hazırlıklarına günde çift idman yaparak devam ediyor. Teknik Direktör Bayram Bektaş yönetiminde sabah yapılan çalışma kondisyon, toplu ve topsuz hareketler ile düz koşu şeklinde geçti. Antrenman öncesi basın mensuplarına yeni sezon hazırlıkları ile takımın durumu hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bayram Bektaş, kamp döneminin ikinci evresinde olduklarını ve her şeyin sorunsuz bir şekilde gittiğini ifade etti.

 

Nevşehir Ürgüp'te yaptığı ilk etap kap çalışmaları gayet verimli geçen Ümraniyespor Afyonkarahisar'ı başka takımların olması ve daha kapsamlı daha çok hazırlık maçı yapabilmek seçti.

Afyonkarahisar'da ilk kez kamp yapan Ümraniyespor kafilesi Afyonkarahisar'daki tesisleri de Çok güzel buldu.Ayrıca havaların da çok güzel oluşu Ümraniyesporlu yöneticileri ayrıca sevindiriyor.


Bugün ilk hazırlık maçını oynayacak olan Ümraniyespor 27 ve 30 Temmuz'da da 2 hazırlık maçı daha yapacak.

 
Yeni sezonda hedefleri de olan Ümraniyespor her zaman hedefin içinde olmaya çalışan bir takım olarak biliniyor ve gelecekte Yönetim olarak, tesisleşme olarak, sportif kompleks olarak çok büyük bir futbol akademisi olma yolunda adımlar atıyor.

Bu yıl, Ümraniyespor'un TFF 1. Lig'deki ikinci senesi ve hedefi ise ligde kalmak değil, ligdeki yerini garantilemek olarak karşımıza çıkıyor Ümraniyespor hep Play-Off'un içinde olarak, şampiyonluğu yakalamaya çalışacak bir kulüp olarak da ligdeki mücadelesine devam ediyor.

Ümraniyespor'un, borcu bulunmuyor ve futbolcusuna verdiği sözü tutan, hiç kimsenin giderken bir Lira alacağı kalmayan bir kulüp olarak biliniyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum