Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de otel girişinde eşini bıçaklayarak öldüren sanık hakim karşısında

Ümraniye'de, ayrı yaşadığı eşini bıçaklayarak öldüren Hakan K.'nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. 2 çocuk annesi genç kadının vahşice öldürüldüğü anlara ait görüntüler duruşmada izlenince davada gerginlik yaşandı. Görüntülerde talihsiz kadının çok sayıda bıçak darbesi aldığı, yardımına ise kimsenin koşmadığı görülüyor.

Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre, Ümraniye'de geçen Nisan ayında gerçekleşti vahşi cinayet. 36 yaşındaki Hakan K., aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle 2 çocuk annesi 27 yaşındaki eşi Duygu K. ile ayrı yaşıyordu. Olay günü eşini başka bir erkekle otele girerken gören gözü dönmüş koca, önce eşiyle tartıştı ardından da çok sayıda bıçak darbesiyle genç kadını öldürdü. Hakkında "eşi kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"NASIL OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM"

Anadolu 12.Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşmasına tutuksuz sanık Hakan K., hayatını kaybeden Duygu K.'nın annesi ve kardeşi ile tarafların avukatları katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı da davaya müdahil oldu. Olay günü eşinin bir erkekle otele girdiğini ve kendisiyle konuşmak istediğini söyleyen K., "Ben de peşlerinden gittim. Yukarıya çıkacaklarını görünce müdahale ettim ve durumu sordum. Bu sırada Duygu bana 'sen erkek misin, ben buyum, bana karışamazsın' gibi sözler söyledi. O an tuhaf oldum, nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Elim kesildiğinde kendime geldim" dedi.

OLAY GÖRÜNTÜLERİ İZLENDİ
Duruşmada ise olay gününe ait otelin güvenlik kamerası görüntüleri izlendi. Anne Yasemin Koç görüntüler izlenirken "Katil, katil" diye bağırması üzerine, sanığın kardeşi de "Namus" diyerek cevap verdi. Acılı aile görüntüleri gözyaşları ile izledi. Duruşmadaki gerginlik üzerine mahkeme başkanı tarafları sakin olmaları yönünde uyardı. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Kaynak : http://www.haberturk.com/umraniye-de-bir-kadin-esi-tarafindan-vahsice-olduruldu-1745631

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.