Ümmü Gülsüm Genç’ten Türkiye’ye Teşekkür Mesajı

2020-01-22 08:20:50

 Ümmü Gülsüm Genç’ten Türkiye’ye Teşekkür Mesajı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sempatik tavırları, azmiyle Türkiye’nin gündemini değiştiren konuşma engelli Ümmü Gülsüm Genç, sosyal medya hesabından takipçilerine ve tüm Türkiye’ye teşekkür mesajı yayınladı.

Artvin’de bir kamu kurumunda görev yapan Ümmü Gülsüm Genç, kağıtlara yazdığı mesajını kameraya tek tek göstererek teşekkürlerini iletti. Yarışmada olduğu gibi yine sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Genç, mesajında; “Merhabalar, bugüne dek aldığım iyi dilekler, tebrik mesajları, güzel, temenni ve yorumlar için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gelen mesajları olabildiğince okumaya çalışıyorum. Yetişemediğim çokça mesaj var. Bunun için kusura bakmamanızı istiyorum. Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum. Mutlu günler diliyorum.(tek sosyal medya hesabım budur)” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  ve Artvin Valisi Yılmaz Doruk ile görüşen Genç’i, yarışmadaki performansından dolayı  tebrik etti.

 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com