Ümit Özdağ'dan AKP'nin 'FETÖ' ithamlarına videolu cevap

Ümit Özdağ'dan AKP'nin 'FETÖ' ithamlarına videolu cevap
AKP Sözcüsü Mahir Ünal'ın İYİ Parti'ye yönelik FETÖ ithamlarına Ümit Özdağ'dan çok sert yanıt geldi. Ünal'a video ile cevap veren Özdağ, İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve eski Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz'ın FETÖ'cülerle çatıştığı görüntüleri paylaştı.

CHP'li 15 ismin partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçmesi gündeme bomba gibi düşerken, AKP Sözcüsü Mahir Ünal konuya ilişkin yaptığı açıklamada çok ağır ithamlarda bulunarak, "FETÖ'nün siyaset mühendisliğine yeni bir halka eklendi. İlke ittifakından bahseden Kılıçdaroğlu siyasi bir onursuzluğa imza attı. Yaşanan hadise bugünün Güneş Motel vakasıdır" ifadelerini kullanmıştı.

Dün gece Ünal'ın ithamlarına sosyal medya hesabından cevap veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, "FETÖ kumpası sonucu İYİ Parti kurucuları Ali Türkşen 3.5 yıl, Ali Aydın 32 ay, Vedat Yenerer 12 ay içeride yattı. Daha nice FETÖ mağduru İYİ Parti'de. Sen AKP'de FETÖ mağduru bir isim yaz da görelim." paylaşımında bulunmuştu.

BU SEFER VİDEO İLE CEVAP VERDİ

Özdağ, AKP Sözcüsü Ünal'ın İYİ Parti ile ilgili hakaretlerine bu kez video ile yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve eski Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz'ın FETÖ'cü hainlerle çatışma anlarının görüntülerini paylaşan Ümit Özdağ, "15 Temmuz gecesi FETÖ'cü çete ile savaşırken yaralanan, Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz da İYİ Parti'nin kurucularından. Hani İçişleri Bakanı'nın ortadan kaybolduğu gece! FETÖ'nün düşmanları İYİ Parti'de, FETÖ'nün dostları AKP'de. Siz iyisi mi hiç bu topa girmeyin!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler