Uluslararası Çubuk Turşu Ve Kültür Festivali Sona Erdi

Uluslararası Çubuk Turşu Ve Kültür Festivali Sona Erdi

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, bu yıl 14'üncüsü düzenlenen, "Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali" sona erdi.

Çubuk Çayı Vadisi'nde kurulan Çubukabad Park ve Festival Alanı'nda gerçekleştirilen festivalde 300’e yakın satış stantlarının yanında, Çubuk Ziraat Odası da ilçede üretilen ürünlerin tanıtımını yaparak tüketiciyi bilgilendirdi. Ayrıca festival süresince oluşturulan köylü pazarında ilçedeki üreticiler, sebzeden meyveye ve bakliyata kadar tüm ürünlerini aracısız satışa sunma imkanı buldu.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, binlerce kişiyi festival süresince ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

4 gün süren festivalin dolu dolu geçtiğini aktaran Demirbaş, emek ve katkı sunan, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Demirbaş, "Festivalimiz çok verimli ve güzel geçti. İnşallah önümüzdeki yıl da bu güzellikleri artırarak devam ettireceğiz." dedi.

- 5 ton sebze ve meyve ikram edildi.

Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, yaptığı açıklamada, festival sürecince yaklaşık 5 ton sebze ve meyve ikram ettiklerini belirterek, çiftinin ürettiği ürünleri aracı olmadan vatandaşın hizmetine sundukları için üreticinin de tüketicinin de kazançlı olarak festivalden ayrıldığını kaydetti.

Festivalin yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Gülle, "Hem üretici hem de tüketici karlı çıktı." dedi.

Çubuk Turşucular ve Yaş Sebze, Meyve Üretim Kooperatifi Başkanı Hasan Işık da, festivale katkı veren, düzenleyen ve ziyaret eden herkese teşekkür etti.

Festivalde bir taraftan tanıtım yaptıklarını bir taraftan da satış yaptıklarını vurgulayan Işık, "Satışlardan memnunuz. İnşallah bir sonraki seneye bu konudaki eksikliklerimizi gidererek festivale hazırlanırız." ifadelerini kullandı.

 

Çubuk Turşusu, Bizim Köy Sepeti’nden alınır. Bizim Köy Sepeti, Bizim Çubuk Turşuları, Bizim Köy Tarhanası, Bizim Köy Sucukları, Meşhur Bizim Çubuk Yöresel Ürünlerini üreterek Türkiye’nin her yerine kargoyla satışa sunmaktadır. Bizim Köy Sepeti’ndeki tüm ürünler bizim köyde üretilen ve doğal, organik ev yapımı ürünlerdir. 

#BizimKöySepeti #BizimÇubukTurşuları #BizimKöySucukları

Yağmur YİĞİNER

WhatsApp/BİP/SMS: 0 (552) 808 35 37

Sağlıklı, Ev Yapımı Organik Yöresel Ürünlerimizden Siparişlerinizi Bekleriz

 @bizimkoysepeti @bizimcubuktursulari @bizimkoysucuklari

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum