Haberler

UltrAslan, Arda Turan için açıklama: Galatasaray forması giyerse destekleyeceğiz

Güncelleme:

Galatasaray'ın dünyaca ünlü taraftar grubu UltrAslan, "Galatasaray tribünü, alt yapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu, yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir." açıklamasıyla Arda Turan'ın transferine onay verdi.

Galatasaray'ın ünlü taraftar grubu UltrAslan, Fatih Terim'in "Arda iyisiyle, kötüsüyle, sevabıyla,günahıyla zor bir süreç geçirdi. Hatayı yaparız, bize sahip çıkan ailelerimizdir. Galatasaray'ın değerleriyle yetişmiş Fatih Terim olarak, Arda'ya ikinci şansın verilmesi ve bir şans kapısı açılmasından yanayım Biz Galatasaray camiası olarak, benim söylediğim aile yaklaşımıyla bakabilen bizlerin, sizlerin, taraftarın ve camiamızın da talebi olmalı" açıklamasının ardından yıldız oyuncunun transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklama:

"Bir süredir camiamızın gündemini meşgul eden Arda Turan transferi konusunda, taraftarın isteyip istemediği tartışmaları ortaya çıkınca bizlerin de bazı açıklamalar yapma ihtiyacı doğmuştur. Yapılan tüm transferlerde olduğu gibi bu transferde de teknik direktörümüz Fatih Terim ve yönetimimizin ORTAK kararı esastır. Gerekli değerlendirmeler yapılarak, Hocamız ve yönetimimiz Galatasaray için en doğru kararı verecektir.

ZORLU GÖNDERMESİ

Şayet Arda Turan transferi gerçekleşirse; Galatasaray tribünü, alt yapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu, yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir. Son olarak ortak alınacak bu karar bir an önce netliğe kavuşturulmalı, bu konu gündemden düşürülmeli, ZORLU hedefe odaklanılmalı, yönetim ve Hocamız arasında sorun var imajı oluşturmaya çalışan kaos simsarlarına daha fazla malzeme verilmemelidir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (44)

ft:

dünyaca ünlü taraftar grubu mu :D

13
10
yanıtYanıtla
Asilkan:

Zuhahaaaaaahaaa ünlü taraftar gurubuymuş. Biyerimle sesli güldüm . Olsa olsa bitik taraftar gurubu. Kendini bişey sanan cahil holigan topluluğu

yanıt2
yanıt0
cimbomlu:

1974 yılından bu yana galatasaraylıyım. Bu şahıs galatasaraya gelirse fenerbahçeli olurum daha iyi. . .

15
8
yanıtYanıtla
tarafsız:

Az bir karakter sahibi olun bir söylediğinizin arkasında durun azıcık adam gibi hareket edin. . . ultREzillllerr

9
9
yanıtYanıtla
ULTRAFENER:

ULTRASLANI ÖVMEK İÇİN YAPTIGINIZ HABERE BAKIN DÜNCAYA ÜNLÜYMÜŞ. . . .

7
11
yanıtYanıtla
şentürk:

ultrapet hahahahahahaha

yanıt0
yanıt0
fenerlibahçeli34:

Sahaya girip kavga eden teknik kadro, lokanta, hastane basan münferit elemanlar, ondan sonra da yerli-yersiz '' Biz seçkin bir camiayız, bizim bir duruşumuz var, faklıyız. . '' edebiyatı. Hadi canım !

16
1
yanıtYanıtla
sadri:

yanlış yazmışsın evlat şikecilerin sıtadında kupa kaldıran avrupada 3 kupa kazanan tek takımız

yanıt2
yanıt9
FENERLİBAHÇELİ34:

SADRİ:. Eyvallah 20 yıl önceki bu başarıları da not ettik. Bu arada yaşımız A. Gücü maçını çıplak gözle seyretmeyi de nasip etti. Ben 60 yaşındayım amca.

yanıt6
yanıt0
ömer:

arda gercek gs li

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title