'Halkın adamı denilen bu olsa gerek'

GÜNDEM 22.02.2018 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2756+ kez okundu.
 

'Halkın adamı denilen bu olsa gerek'

'Vatandaşla Buluşma' günleri çerçevesinde Camili ve Yukarıalınlı Köyü sakinleriyle bir araya gelen Vali Harun Sarıfakıoğulları, köylerde bulunan engelli ve yaşlı hastaları da evinde ziyaret etti.
21 Şubat Çarşamba günü İl Merkezine Bağlı Camili Köyü ve Yukarıalınlı Köyünü ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, köylerde yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu, dertlerini dinledi. Vali Sarıfakıoğulları’nı karşılarında gören vatandaşlar kısa bir şaşkınlığın ardından ziyaretten dolayı son derece memnun kalarak, teşekkürlerini ilettiler. İlk olarak Camili Köyünde engelli bir vatandaşımızı evinde ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, burada yakınlarından engelli vatandaşımızın durumu hakkında bilgi alarak, dertlerini dinledi.  Ardından Yukarıalınlı Köyünde yaşlı bir çiftin evine misafir olan Vali Sarıfakıoğulları, burada da yaşlı çift ile bir sürü sohbet etti. Vali Sarıfakıoğulları’da her zamlan ve her fırsatta ilimizde bulunan şehit aileleri, gazilerimiz, engelli, yaşlı ve muhtaç durumdaki vatandaşlarımızı ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorup, varsa bir istek ve ihtiyaçları bunların giderilmesi için yapılması gerekenler neyse yerine getirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.  Vali Sarıfakıoğulları’nın aile ziyaretlerinde; Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun’da hazır bulundu.
'Vatandaşla Buluşma' günleri çerçevesinde Camili ve Yukarıalınlı Köyü sakinleriyle bir araya gelen Vali Harun Sarıfakıoğulları, köylerde bulunan engelli ve yaşlı hastaları da evinde ziyaret etti.

21 Şubat Çarşamba günü İl Merkezine Bağlı Camili Köyü ve Yukarıalınlı Köyünü ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, köylerde yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu, dertlerini dinledi. Vali Sarıfakıoğulları’nı karşılarında gören vatandaşlar kısa bir şaşkınlığın ardından ziyaretten dolayı son derece memnun kalarak, teşekkürlerini ilettiler.

İlk olarak Camili Köyünde engelli bir vatandaşımızı evinde ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, burada yakınlarından engelli vatandaşımızın durumu hakkında bilgi alarak, dertlerini dinledi. 

Ardından Yukarıalınlı Köyünde yaşlı bir çiftin evine misafir olan Vali Sarıfakıoğulları, burada da yaşlı çift ile bir sürü sohbet etti.

Vali Sarıfakıoğulları’da her zamlan ve her fırsatta ilimizde bulunan şehit aileleri, gazilerimiz, engelli, yaşlı ve muhtaç durumdaki vatandaşlarımızı ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorup, varsa bir istek ve ihtiyaçları bunların giderilmesi için yapılması gerekenler neyse yerine getirmek için çaba gösterdiklerini söyledi. 

Vali Sarıfakıoğulları’nın aile ziyaretlerinde; Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun’da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.