Ülkü- TEK'te Başkan 'Turan Yıldız' Oldu

Kısa adı ÜLKÜ TEK olan Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Elazığ Şubesinde yapılan Olağanüstü Kongre ile görev değişikliğine gidildi.

Ülkü- TEK'te Başkan 'Turan Yıldız' Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 Kongreye tek aday ve tek liste ile giren Turan Yıldız, 6 yıldır başkanlık görevini yürüten Vedat Demirbağ’dan görevi devraldı.

Demirbağ, yeni başkan ve yönetimine başarılar dileyerek, çıktıkları bu kutlu yolda her zaman yanlarında olacağını belirtti.

Yeni başkan Turan Yıldız ise anneler günü vurgusu yaparak, “Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutlarım” dedi. Sözlerine şöyle devam eden Yıldız, “Emperyal güçlerin ve içerideki uzantılarının ülkemiz üzerindeki emellerini gerçekleştirmelerini engellemenin tek yolu güçlü olmaktan geçmektedir. Bu güç ise ancak, ilimle, bilimle ve fenle sağlanabilir. Bu bağlamda ülkemiz hiç olmadığı kadar yetişmiş teknik elemana ihtiyaç duymaktadır. Bizler de Ülkü Tek olarak Allah’ın izni ile ilimizdeki tüm vatansever ülkücü teknik elemanları harekete geçirmekle işe başlayacağız. Onlarla buluşacağız, kendimizi ve vizyonumuzu anlatacağız. İlimiz, bölgemiz ve ülkemiz için neler yapabileceğimizi konuşup tartışacağız.” dedi.

Son olarak eski başkan Demirbağ'a geçmişte yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Yıldız'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor.

Turan Yıldız İnşaat Mühendisi

 İbrahim Çelik Mimar

Doç. Dr. Uğur Çalıgülü Metalurji ve Malzeme Mühendisi

Remzi Yegen Kimya Mühendisi

Süleyman Soysal İnşaat Mühendisi

 Veysel Çakır Ziraat Mühendisi

Suat Aluçlu Ziraat Teknikeri

(Bülten Haber)