Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Serkan Alp atandı.

Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Serkan Alp atandı.

Geçtiğimiz aylarda Ülkü Ocakları Genel Başkanlığına atanan Ahmet Yiğit Yıldırım, Gümüşhane’ye gelip Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret ederek devir-teslim törenine katıldı.

Mevcut başkan Murat Taştan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanan Serkan Alp’e görevini tevdi eden Yıldırım, “Gümüşhane Ülkü Ocakları Başkanlığı’na Serkan Alp atanmıştır. Yeni görevinde muvaffakiyetler diler, görevini devreden Murat Taştan’a ve geçmiş dönemlerde Gümüşhane Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Türk bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim takdim edilen yeni Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp ise yaptığı açıklamada “Bugün itibari ile Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyfendinin takdiri ile Gümüşhane Ülkü Ocakları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Sayın Genel başkanımız Türk Gençliği sahipsiz değildir diyerek tüm kamuoyuna gerekli mesajı vermiştir. Ülkemizin içerde ve dışarıda kuşatılmaya çalışıldığı bu çağlarda karınca misali safımızı belli etmeye çalıştık. Bizler Türk Milletini hiç bir karşılık beklemeden çıkarsız seven ve uğrunda çalışmaya her daim hazır olan ülkü erleriyiz. Yolumuz zor ve çetin olsa da birlikte aşılmayacak engel yoktur. Biz bir davaya baş olmadık, biz bu davaya baş koyduk. Kıymetli büyüklerim, arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim dualarınıza talibim. Allah'a emanet olun” ifadelerini kullandı.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Necati Bal
Necati Bal - 3 yıl Önce

Sayın başkanım yeni görevinizde başarılarının daim olmasını yüce rabbimden niyaz ederim KKTC Girne 2010-2015 dönem Başkanı

SIRADAKİ HABER