Ülkü Ocakları'ndan jest

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı öğretmenlerle bir araya geldi

18 Kasım 2017 Cumartesi 22:36
Ülkü Ocakları'ndan jest

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nca 24 kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

Ülkü Ocakları Başkanı M. Yavuz Ünlü, yaptığı konuşmada şöyle dedi; “Fedakarlığın, şefkatin ve özverinin timsali, kutsal mesleğin neferi, Başöğretmen Atatürk’ün ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ vecizesinden hareketle geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştiren, toplumların şekillenmesinde söz sahibi olan kuşkusuz ve mutlak öğretmenlerimizdir.
Vatana, millete ve topluma faydalı, ahlaklı, dürüst, çalışkan, üretken ve karakterli gençler yetiştirmek için eğitim noktasında üstün çaba göstermektedir.
Öğretmenlerimizi, özellikle son yıllarda sistem kargaşası ile boğuşan eğitim camiasını, liyâkatın bitirildiği, adamcılığın ön plana çıkartıldığı kadrolaşma hareketi ile daha sıkıntılı günler beklemektedir.
Diliyoruz ki öğretmenlerimizin baş tacı yapıldığı, hak ettikleri itibarın verildiği günlere bir an önce kavuşalım.
Bu kapsamda ocağımızda yemekli toplantı düzenleyerek Milli Eğitim’de ve üniversitede çalışan fedakâr öğretmenlerimiz ve öğretim üyesi arkadaşlarımızla bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, eğitim camiasının sorunlarına eğilmek, çözüm yolları üzerinde durmak istedik.
Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenler gününü kutluyor, başarılı çalışmalar diliyoruz.
Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevleri başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi de rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.