Ülker, “Derneğimiz Birleştirici  Olacaktır”

Derneğin kurucu başkanı olan Ömer Ülker, ilçede kalabalık bir sayıya sahip olduklarını ve birleştirici bir dernek olacaklarını söyledi.

Ömer Ülker, derneğin merkezinin Tütünçiftlik Fatih Mahallesi İstiklal Caddesi Numara 55’te olacağını ve hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, “Derneğimiz kültürel ve eğitim faaliyetleri ile farklı bir çalışma içinde olacaktır. Yapacağımız etkinliklerle kısa süre sonra adımızdan söz edilecektir. Kapımız her kese açık olacaktır. Uzun süre önce bu derneği kurma ihtiyacı doğdu ve logo dahil hazırlıklarımızı tamamladık. Yalnızca Ortagedik ve çevresi değil bizimle olmak isteyen tüm hemşehrilerimize de kapımız açık olacaktır” dedi.

Gökhan Ülker ile birlikte dernek kurma hazırlıklarını devam ettiren Ömer Ülker, kısa süre sonra yapacakları görkemli açılış töreni ile resmi olarak hizmete başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817