Ülkenin geleceği için Ak Parti saflarını sıklaştıralım

Ülkenin geleceği için Ak Parti saflarını sıklaştıralım

KENDİ TABANIMIZIN OYUNU ALIRSAK BİR PROBLEM OLMAZ

Ülkenin geleceği için Ak Parti saflarını sıklaştıralım

AK Parti 24. ve 25. Dönem Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, partisinin referandum çalışmalarına destek vermek amacıyla ekibiyle birlikte Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Köksal burada yaptığı konuşmada, ?Ülkenin geleceği adına Ak Parti saflarını sıklaştırarak çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin sonuna kadar yanındayım? dedi.

KENDİ TABANIMIZIN OYUNU ALIRSAK BİR PROBLEM OLMAZ

İl Başkanı Mürsel Akçay ve parti yöneticileriyle teşkilat binasında bir araya gelen Oğuz Kağan Köksal, hem dostlarıyla hasbıhal etti hem de 16 Nisan´da yapılacak olan referandumla ilgili açıklamalarda bulundu. Konuşmalarına verdiği destekle başlayan Köksal, ?Süreç seçimden biraz daha farklı. ?Evet?i iyi anlatıp kendi tabanımızı sağlam tutmamız lazım.  Bu bir cumhurbaşkanlığı sistemidir. Sistemin ne getirdiği ya da ne götürdüğü olmaz. Ne getirdiği olur. Parti olarak bir görüş seyir ettik, meclise geldi ve bu sistem gelirse şunları getirecek diyerek vatandaşa anlatmamız lazım. Bir grup var ne yaparsanız yapın vermez zaten diğerine bakarsak o da bizim kendi tabanımız. Biz Ak parti olarak kendi tabanımızın oyunu alırsak zaten bir problem olmaz. Bir de şöyle farklı bir boyut var. Şimdiye kadar referandumlarda ve seçimlerde olmayan bir boyut var. Daha önceki referandumda da meclise geldi geçti, çokta sahiplenen olmadı. Şimdi bu referandumda anayasa değişikliğini hazırlamış ve meclise getirmiş AK Parti gerçeği var. Ak Parti´nin yanı sıra desteklemiş bir başka parti daha var. Milliyetçi Hareket Partisi var. Şimdiye kadar görülmemiş bir şey. Kırıkkale´de hiç bir sorunun olacağını sanmıyorum. Ülkenin geleceği adına Ak Parti saflarını sıklaştırarak çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin sonuna kadar yanındayım? dedi.

17 NİSAN´DA GÜZEL BİR TÜRKİYE´YE UYANALIM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Anayasa değişiklik paketini anlatıyoruz fakat bir grup insan var Recep Tayyip Erdoğan´ı seviyor, ?O evet diyorsa, biz de evet diyoruz´ diyor. Bir tarafta da öyle insanlar var ki Recep Tayyip Erdoğan düşmanı ve hayır diyor. İnsanlar yavaş yavaş karar verir ama çok anti propaganda var. Aklınıza ne gelirse söylüyorlar. İnsanlarımıza anayasa değişikliğini anlatmak için adeta kapı kapı dolaşıyoruz. Halkımızın güzel bir de teveccühü var. İnşallah 17 Nisan sabahı geleceğe umutlarla bakan güzel bir Türkiye´ye uyanacağız? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız