• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Ülkemiz, milletimiz, dinimiz ve bayrağımız için tek yürek ve tek yumruk

29 Haziran 2022
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

Türkiye, tarihten aldığı büyük mirasla, jeopolitik, jeostratejik konumuyla, İslam ve Türk dünyasında sahip olduğu güçlü liderlikle ve yeniden diriliş, gelişimin konsolide ettiği bölgesel, küresel tecrübesiyle sessiz, kararlı ve derinden son derece akıl dolu atılımlar yapıyor. 

Suriye, Irak, Karabağ, Libya, Akdeniz, Karadeniz, Kızıldeniz ve Ege’de duruşuyla meydan okuyor, NATO’da hesap sorup, bedel ödetiyor, Rusya Ukrayna savaşında tarafını ülke menfaatleri olarak seçiyor. 

Savaş sonrası oluşturulmak istenen yenidünya düzeninde geniş coğrafya gücü, derin tarih birikimi, uyanan jeopolitik aklı Türkiye’yi hayal edilemeyecek noktada kilit ve söz sahibi ülke durumuna getiriyor.  

Savunma sanayiden bilişime, ulaşımdan enerjiye inşa ettiği sağlam altyapı ve kapasitesi ile hedefe konan bir ülke Türkiye. 

Güçlü Türkiye hayali yeryüzünde kötülükleri dokunmamış tek bir millet bile kalmayan Batı’nın uykularını kaçırıyor.

Medeniyetimizi talan eden, irademize vaziyet eden, onur ve haysiyetimizi yerle bir eden şeytani akıl, küresel sermaye eliyle saldırılarını artırdı

Bütün kirli hesaplarını, günahlarını, karanlık ilişki ve hedeflerini yalan ve kurgu ile zihinsel terörle örtbas etmeye çalışıyorlar.

Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” sloganı ile ardı ardına Batı’ya taşeronluk adına saldırılar yapan, operasyonları görmezlikten gelen ve bu girdaptan medet umarak ülke yönetimine talip olan bir muhalefete sahibiz.

Yıllardır seçim kaybetmenin getirdiği hazımsızlığı paranoyaya dönüştürüp saldırganlaşan bugünkü kirli ittifaklarda, yan yana gelmesi mümkün olmayanların buluştuğu sofralarda derin bir Batı hayranlığı ve gizli bir Amerika sevdası var. 

Ezik ittihatçı bir zihniyet, dumura uğramış bir kafa yapısıyla Batı’nın işaretiyle hepsinin birleştiği tek ortak nokta ise Erdoğan düşmanlığı.

Güçlü Türkiye’nin mimarı, lideri Erdoğan’a yönelik küresel saldırıların ve içeriden ihanetlerin hedefi Türkiye’yi durdurmaktır.

Milli eksenden çıkan taşeron muhalefet eksiklikleri, beceriksizlikleri, zihinsel engelleri, önyargıları, kinleri, nefretleri, geçmişten gelen intikam arzularıyla terör estiriyorlar. 

Bu alanda kirli tezgahlarla, siyaseti bir silah olarak kullanarak dışarının öfkesini içeriye taşıyorlar.

Türkiye’nin inkişafının, tarihe dönüşünün, coğrafyaya dönüşünün, güce ve etkinliğe dönüşünün tedirginliğini siyasi demeçlerine yansıtıyorlar.

Türkiye’nin Afrika’daki varlığından, Asya’ya uzanan ufkundan rahatsız olan ülkelerin öfkesini iç siyasi dile dönüştürüyorlar. 

ABD’nin, Avrupa’nın Türkiye’nin yükselen güç olmasından duyduğu rahatsızlığı siyaset olarak pazarlıyorlar.

Bir tarafta Türkiye’yi dize getirmek ve teslim almak için ekonomik yaptırımları ve finansal araçları silah olarak kullanan küresel güçler.

Diğer tarafta onlarla iş birliği içerisinde, Türkiye’ye müdahale çağrıları yapan siyasiler, her fırsatta milletimizi felaket senaryoları ile germeye çalışan, tehdit eden bir muhalefet.

Kirli ortaklığın tamamı Türkiye daha fazla büyümesin, daha fazla güçlenmesin, refahı daha artmasın, sorunları daha hızlı çözülmesin diye hareket ederken, başkalarının sopasıyla ülkeyi dövmekte, başkalarının silahıyla ülkenin geleceğine kurşun yağdırmaktalar.

Hayata geçirilen tüm projelere karşı olmak gibi bir akıl tutulması içindeler.

Tek yaptıkları her projeye, her hizmete, her yatırıma, hayatı kolaylaştıran her şeye karşı çıkmalarıdır.Memleket için kim nerede faydalı bir iş yapsa, bunlar hazır kıta işi itibarsızlaştırmak için bir yerlerini yırtıyorlar.

Türkiye’yi durdurmak için kıyasıya mücadele eden, takoz olmak için tepinen bir muhalefetin olması bu ülkenin en büyük kaybı. İçeride yapmayı vaat ettikleri tek bir projeleri yok. Dışarıda ise hiç zaten yoklar.

Dış politikada tek demeçleri, öngörüleri, tek bir fikirleri ve projeleri yok. Dünya nereye gidiyor umurlarında değil. Ülke yararına yapılandan utanç duyan bir zillet ortaklığı onlarınki.  

Her şeyin en iyisini Batı yapar” diye düşünen ezik, montajcı, ittihatçı kafa onlarınki.

Tek yol Batı ile iyi geçinmek” deyip teslimiyetçi ruhu iktidara gelmeden gösteren, elçiliğe onay için anlaşma metni gönderip, elçilerin ayağına rakı balığa giden bir muhalefet. 

Türkiye yıllarca altı benzemez ve gizli ortakları FETÖ ve HDP gibi söz dinleyen kullanışlı, maliyetsiz, basiretsiz, ezik ve teslimiyetçi kafalar tarafından yönetildi.

Bizi iç kavgalarımızın üstüne kurulmuş büyük hesaplarla savaşa, fakirliğe, kaosa sürükleyerek dizayn eden güçler, yeni bir projeyle bu hezimet masasını oluşturdu.

Teslimiyetçi ve ezik tiplemelerin bu ülkenin tepesinde dolaşması kader değil bir projedir

Siyasi görüşümüz ne olursa olsun ülkemiz, milletimiz, dinimiz ve bayrağımız için hepimiz tek yürek ve tek yumruk olmalıyız. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aynen katılıyoruz

Bunların bu ülke için bir projeleri yoktur.Çünkü kendileri birer projedirler sahipleri için ,ülkeyi heder etmek için.

macit

Yine reis yine zafer.Bildiğin Cüneyt arkın.Valla zafer kazanmaktan başımız döndü.Allah seni sırtımızdan eksik etmesin reis...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23